Νέο Webinar: Marine LTE & 5G Connectivity – Make Waves Out At Sea

Λάβετε μέρος στο διαδικτυακό σεμινάριο μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις λύσεις LTE, 5G και WiFi που χρησιμοποιείτε. Θα παρέχουμε μια επισκόπηση των ζωνών συχνοτήτων τεχνολογίας, τον βέλτιστο διαχωρισμό της διαφοροποίησης της κεραίας και μερικές συμβουλές εφαρμογής για να βελτιώσετε την εμπειρία συνδεσιμότητας σας στη θάλασσα.

Δωρητής: Stephen Froneman, CEO POYNTING Antennas

Ημερομηνία: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεδρία 1:

Περθ, 13:00 AWST (GMT +8)

Σίδνεϊ, 15:00 AEST (GMT +10)

Συνεδρία 1: https://attendee.gotowebinar.com/register/1166746073060051981

Συνεδρία 2:

Γιοχάνεσμπουργκ, 15:00 CAT (GMT +2)

Νέα Υόρκη, 09:00 EDT (GMT -4)

Μόναχο, 15:00 CEST (GMT +2)

Συνεδρία 2: https://attendee.gotowebinar.com/register/130696057416423951

Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον, PDF & Email

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα

    Σφραγίδα POYNTING DEKRA ISO 9001
    Η Εταιρεία μας
    Μετάφραση του ιστότοπου
    © POYNTING 1997 - 2024 | Σχεδιάστηκε & Αναπτύχθηκε από την POYNTING Antennas (Pty) Ltd
    Συγκρίνετε τα προϊόντα