Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνση του ιστότοπού μας είναι: https://www.POYNTING.tech

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Επωνυμία εταιρείας POYNTING Antennas (Pty) Ltd Ημερομηνία τελευταίας αλλαγής Μάιος 2022 Σύνδεσμος www.POYNTING.tech

Εισαγωγή

Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών της Ιστοσελίδας. Ο σκοπός αυτής της πολιτικής είναι να αποδείξει αυτή τη δέσμευση και να σας ενημερώσει για τις αρχές βάσει των οποίων η POYNTING Antennas (Pty) Ltd επεξεργάζεται τις Προσωπικές Πληροφορίες που λαμβάνονται από εσάς. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου συμμορφώνεται με τους στόχους και τις αρχές απορρήτου που περιέχονται στο νόμο περί προστασίας των προσωπικών πληροφοριών, 4 του 2013 (εφεξής «POPIA») και στον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 — προστασία φυσικών προσώπων σε σχέση με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (εφεξής «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων» ή «ΓΚΠΔ»). Αυτή η Πολιτική Απορρήτου μπορεί να ενημερωθεί ανά πάσα στιγμή από την POYNTING Antennas (Pty) Ltd. Η ημερομηνία της πιο πρόσφατης αναθεώρησης θα εμφανιστεί σε αυτήν τη σελίδα. Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd προτείνει να ανατρέχετε σε αυτήν σε τακτική βάση. Λάβετε υπόψη ότι επιλέγοντας το πλαίσιο στο τέλος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, εξουσιοδοτείτε την POYNTING Antennas (Pty) Ltd να επεξεργάζεται τις Προσωπικές Πληροφορίες σας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Ορισμοί

«Προσωπικά στοιχεία» σημαίνει πληροφορίες για ταυτοποιημένο ή αναγνωρίσιμο ζωντανό, φυσικό πρόσωπο και όπου εφαρμόζεταιcable, ένα αναγνωρίσιμο, υφιστάμενο νομικό πρόσωπο που κατοικεί στη Νότια Αφρική, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά,:
  1. Πληροφορίες σχετικά με τη φυλή, το φύλο, το φύλο, την εγκυμοσύνη, την οικογενειακή κατάσταση, την εθνική, εθνική ή κοινωνική καταγωγή, το χρώμα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, τη σωματική ή ψυχική υγεία, την ευημερία, την αναπηρία, τη θρησκεία, τη συνείδηση, τις πεποιθήσεις, τον πολιτισμό, τη γλώσσα και γέννηση του ατόμου·
  2. Πληροφορίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή το ιατρικό, οικονομικό, ποινικό ή εργασιακό ιστορικό του ατόμου·
  3. Οποιοσδήποτε αναγνωριστικός αριθμός, σύμβολο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, πληροφορίες τοποθεσίας, διαδικτυακό αναγνωριστικό ή άλλη συγκεκριμένη ανάθεση στο άτομο.
  4. Τα βιομετρικά στοιχεία του ατόμου.
  5. Οι προσωπικές απόψεις, απόψεις ή προτιμήσεις του ατόμου·
  6. Αλληλογραφία που αποστέλλεται από το πρόσωπο που είναι έμμεσα ή ρητά ιδιωτικής ή εμπιστευτικής φύσης ή περαιτέρω αλληλογραφία που θα αποκάλυπτε το περιεχόμενο της αρχικής αλληλογραφίας·
  7. Οι απόψεις ή απόψεις άλλου ατόμου για το άτομο. και
  8. Το όνομα του ατόμου, εάν εμφανίζεται με άλλες προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με το άτομο ή εάν η αποκάλυψη του ίδιου του ονόματος θα αποκάλυπτε πληροφορίες για το άτομο, που έλαβε η POYNTING Antennas (Pty) Ltd από οποιοδήποτε μέρος σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ηλεκτρονικά, έντυπα και προφορικά.
«Ιστότοπος» σημαίνει https://POYNTING.tech.

Πότε συλλέγει η POYNTING Antennas (Pty) Ltd τα προσωπικά σας στοιχεία;

Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd συλλέγει Προσωπικές Πληροφορίες όταν: • Επισκέπτεστε και περιηγείστε στον Ιστότοπό μας. και • Αποστολή επικοινωνίας ή υποβολή προσφοράς μέσω της Ιστοσελίδας μας.

Ποιες Προσωπικές Πληροφορίες συλλέγει η POYNTING Antennas (Pty) Ltd για εσάς;

Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd θεωρεί όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να σας προσδιορίσουν άμεσα ή έμμεσα ως Προσωπικές Πληροφορίες. Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd θα συλλέγει κυρίως τις ακόλουθες Προσωπικές Πληροφορίες: • Πληροφορίες που αποκαλύπτονται από εσάς σχετικά με την ταυτότητά σας, ιδίως το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό επικοινωνίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη χώρα και την επαρχία σας. • Οι προτιμήσεις σας. • Η διεύθυνση IP σας ή πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πλοήγησης της συσκευής σας στον Ιστότοπό μας. Οι πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω συλλέγονται είτε ηλεκτρονικά με χρήση cookies είτε παρέχονται οικειοθελώς από εσάς. Μπορείτε να προσδιορίσετε τη χρήση cookie ανεξάρτητα μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

Γιατί συλλέγονται τα προσωπικά σας στοιχεία;

Οι προσωπικές πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία κυρίως για τους ακόλουθους σκοπούς: • Διαχείριση της Ιστοσελίδας. • Διαχείριση Σχέσεων Πελατών (ενημερωτικά δελτία, έρευνες κ.λπ.), η επεξεργασία των οποίων υπόκειται στην έγκρισή σας. • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για θέματα για τα οποία έχετε ζητήσει να επικοινωνήσουν μαζί σας. • Ανάλυση αγοράς και χρονισμός (δημιουργία προφίλ με βάση τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας, αναλύσεις κατά την πλοήγηση στον Ιστότοπο, στατιστικά στοιχεία, αναφορές κ.λπ.). • Διαχείριση των αιτημάτων σας (παράπονα, δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντίθεσης και αφαίρεσης Προσωπικών Δεδομένων κ.λπ.). Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd δύναται να συλλέγει, να διατηρεί, να αποθηκεύει, να συγκεντρώνει, να κοινοποιεί ή να αποκαλύπτει οποιεσδήποτε πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς, με την επιφύλαξη των ακόλουθων διατάξεων: • Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd θα αποκαλύπτει Προσωπικές Πληροφορίες χωρίς τη συγκατάθεσή σας μόνο εάν απαιτείται να το πράξει εν προκειμένω για να συμμορφωθεί με υποχρέωση που του επιβάλλει ο νόμος· • Σε κάθε άλλη περίπτωση, η POYNTING Antennas (Pty) Ltd δεν θα αποκαλύψει τις Προσωπικές Πληροφορίες σας, εκτός εάν συναινέσετε σε αυτό. • Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στις Προσωπικές σας Πληροφορίες και να ζητήσετε από την POYNTING Antennas (Pty) Ltd να διορθώσει τις πληροφορίες που συλλέγονται εάν είναι ελλιπείς ή περιέχουν σφάλματα. και • Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd δύναται να συγκεντρώνει, να χρησιμοποιεί και να κοινοποιεί οποιαδήποτε πληροφορία δεν σχετίζεται με συγκεκριμένο άτομο. Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd κατέχει και διατηρεί όλα τα δικαιώματα σε μη προσωπικές στατιστικές πληροφορίες που συλλέγονται και συγκεντρώνονται από την POYNTING Antennas (Pty) Ltd.

Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία;

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς προορίζονται για την POYNTING Antennas (Pty) Ltd και πρέπει να κοινοποιηθούν σε τρίτο μέρος που επιλέγεται για την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία του και ενεργεί για λογαριασμό μας και κατ' εντολή μας (π.χ. πάροχοι πληροφορικής και πράκτορες σε άλλα χώρες). Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd εξουσιοδοτεί αυτά τα τρίτα μέρη να χρησιμοποιούν τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας ή για τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα σας προστατεύονται πάντα. Αυτά τα τρίτα μέρη είτε θα βρίσκονται στη Νότια Αφρική είτε, εάν βρίσκονται εκτός της Νότιας Αφρικής, η POYNTING Antennas (Pty) Ltd θα διασφαλίσει ότι οι Προσωπικές Πληροφορίες παρέχονται στο ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τους GDPR και POPIA. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα διασφαλίσουμε ότι είτε:
  • Η χώρα έχει νόμο που παρέχει επαρκή προστασία.
  • Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της POYNTING Antennas (Pty) Ltd και του παραλήπτη των Προσωπικών Πληροφοριών που παρέχει επαρκή προστασία.
  • Συναινείτε στη μεταφορά. ή
  • Η μεταβίβαση είναι απαραίτητη στην προσφορά για την εκτέλεση της POYNTING Antennas (Pty) Ltd βάσει σύμβασης μεταξύ εσάς και της POYNTING Antennas (Pty) Ltd.
Τέλος, ενδέχεται επίσης να διαβιβάσουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες σας στις τοπικές αρχές εάν απαιτείται από τον GDPR ή την POPIA ή ως μέρος μιας έρευνας και σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς και η POYNTING Antennas (Pty) Ltd θα προσπαθήσει να σας ενημερώσει για τέτοιο αίτημα ή νομική υποχρέωση.

Πώς θα προστατεύσει η POYNTING Antennas (Pty) Ltd τις πληροφορίες σχετικά με εσάς;

Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd προσπαθεί να λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, σε σχέση με τη φύση των δεδομένων και τους κινδύνους, για να διατηρήσει την ασφάλεια και το απόρρητο των Προσωπικών σας Πληροφοριών και, ειδικότερα, να αποτρέψει την αλλοίωση, την αλλοίωση ή μεταδίδεται σε μη εξουσιοδοτημένα μέρη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πρακτικές όπως η διατήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών σε έναν ασφαλή διακομιστή που προστατεύεται από τείχος προστασίας, η μετάδοση ευαίσθητων πληροφοριών χρησιμοποιώντας ένα στρώμα ασφαλούς υποδοχών (SSL), εσωτερικές αναθεωρήσεις των πρακτικών και των πολιτικών απορρήτου μας και την εφαρμογή μέτρων φυσικής ασφάλειας για προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ποια είναι η πολιτική για τους ανηλίκους;

Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd δεν συλλέγει ή επεξεργάζεται εν γνώσει της Προσωπικές Πληροφορίες από άτομα κάτω των 18 ετών.

Ποια είναι η πολιτική cookies της POYNTING Antennas (Pty) Ltd;

Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd κάνει χρήση των cookies στον Ιστότοπο και θα σας παρέχει την επιλογή να αποδεχτείτε ή να αρνηθείτε την πρόσβαση των cookies στον Ιστότοπο.

Για πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας στοιχεία;

Η POYNTING Antennas (Pty) Ltd καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για το χρόνο που απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν και σύμφωνα με τις διατάξεις του GDPR και του POPIA. Κατά γενικό κανόνα: • Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για τρία χρόνια από την ημερομηνία συλλογής ή μετά την τελευταία επαφή ή τη λήξη της εμπορικής σχέσης, εκτός εάν αντιταχθείτε από εσάς. Στο τέλος αυτής της τριετίας, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας για να μάθουμε εάν επιθυμείτε ή όχι να συνεχίσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες από εμάς. Εάν δεν δοθεί σαφής θετική απάντηση από εσάς, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν ή θα αρχειοθετηθούν σύμφωνα με τον GDPR και το POPIA. • Τα δεδομένα που απαιτούνται για την απόδειξη ενός δικαιώματος ή μιας σύμβασης ή εάν τηρούνται σε συμμόρφωση με νομική υποχρέωση αρχειοθετούνται σύμφωνα με το νόμο.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με τις Προσωπικές Πληροφορίες σας και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Εάν συναινείτε και μας παρέχετε τη διεύθυνση email σας, ενδέχεται να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία από εμάς που περιέχουν άρθρα σχετικά με τα προϊόντα μας ή/και θέματα σχετικά με την εταιρεία. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή από τις λίστες αλληλογραφίας μας, επικοινωνώντας μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση ή ακολουθώντας τον σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» που περιέχεται σε κάθε email μας. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού, αντίθεσης και διαγραφής Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν. Μπορείτε επίσης να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών ανά πάσα στιγμή. Θα ενημερωθείτε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση το αργότερο ένα μήνα μετά το αίτημά σας. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να μην απαντήσουμε σε προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά αιτήματα. Σε περίπτωση κατάχρησης των προσωπικών σας στοιχείων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στη Ρυθμιστική Αρχή Πληροφοριών στο email: [προστασία μέσω email] εάν βρίσκεστε στη Νότια Αφρική, η Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων εάν βρίσκεστε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή η αντίστοιχη αρχή στη χώρα στην οποία κατοικείτε. Επικοινωνήστε με την POYNTING Antennas (Pty) Ltd εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Επεξήγηση όρων

Οι όροι που χρησιμοποιούμε αντιστοιχούν στον ορισμό του Άρθ. 4 GDPR (https://gdpr-info.eu/art-4-gdpr/).

Γενικές πληροφορίες

ελεγκτής Υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο είναι: POYNTING Antennas (Pty.) Ltd. Unit 4, N1 Industrial Park, Landmarks Ave 0157, Samrand Νότια Αφρική Τηλ: +27 12 657 0050 [προστασία μέσω email] www.POYNTING.tech

Αιτήματα προστασίας δεδομένων

Απευθυνθείτε σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας που αναφέρονται παρακάτω μέσω e-mail, φαξ ή ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση / στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας: POYNTING Antennas (Pty.) Ltd. Μονάδα 4, N1 Industrial Park, Landmarks Ave 0157, Samrand Νότια Αφρική Τηλ: +27 12 657 0050 [προστασία μέσω email] www.POYNTING.tech

Γενικές πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Τύποι δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία Στον ιστότοπό μας συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα αποθέματος (π.χ. ονόματα, διευθύνσεις), δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμούς τηλεφώνου, αριθμούς φαξ, ταχυδρομική διεύθυνση), δεδομένα χρήσης (π.χ. ιστότοποι που επισκεφτήκαμε, σύνδεσμοι στους οποίους έγινε κλικ, ενδιαφέρον για περιεχόμενο, χρόνους πρόσβασης, τοποθεσίες πρόσβασης), δεδομένα περιεχομένου (π.χ. σχόλια, καταχωρίσεις κειμένου, φωτογραφίες, βίντεο) και δεδομένα μετα-και επικοινωνίας (π.χ. πληροφορίες συσκευής, πληροφορίες προγράμματος περιήγησης, διευθύνσεις IP). Κατηγορίες υποκειμένων δεδομένων Τα άτομα που επηρεάζονται από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι όλοι επισκέπτες και χρήστες του ιστότοπού μας. Σκοπός της επεξεργασίας Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του ιστότοπού μας για να επικοινωνήσουμε και να σας ενημερώσουμε (π.χ. επικοινωνία και άλλα ερωτήματα, ενημερωτικά δελτία) και, εάν είναι απαραίτητο, για τη διεξαγωγή στατιστικών, μετρήσεων προσέγγισης και αναλύσεων (π.χ. με μάρκετινγκ και ανάλυση εργαλεία), ώστε να μπορούμε να σχεδιάζουμε και να βελτιστοποιούμε καλύτερα το περιεχόμενο και τις λειτουργίες, να διαχειριζόμαστε τεχνικά και να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπο και να καλύπτουμε τα κενά ασφαλείας. Νομικές βάσεις για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα μόνο εάν έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε βάσει νομικής βάσης. Στη συνέχεια θα ονομάσουμε αυτές τις νομικές βάσεις ξεχωριστά. Διαφορετικά, έχουμε πάντα το δικαίωμα να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα εάν το ενδιαφερόμενο πρόσωπο έχει δώσει τη συγκατάθεσή του (βλ. άρθρο 6 παράγραφος 1 1 στοιχείο α), άρθρο 7 GDPR), εάν είμαστε υποχρεωμένοι να εκπληρώσουμε συμβατικές ή προσυμβατικές υποχρεώσεις (βλ. άρθρο 6 παράγραφος 1 S.1 στοιχείο β GDPR), όταν πρέπει να εκπληρώσουμε νομικές υποχρεώσεις (βλ. άρθρο 6 παράγραφος 1 1 στοιχείο γ) GDPR) ή όταν προστατεύουμε τα έννομα συμφέροντά μας (βλ. άρθρο 6 ( 1) 1 (στ) GDPR). Παραλήπτης προσωπικών δεδομένων Μερικές φορές μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα σε συμβασιούχους επεξεργαστές ή άλλα τρίτα μέρη (π.χ. πρακτορεία φιλοξενίας κ.λπ.) με τα οποία συνεργαζόμαστε. Δικαιούμαστε να το πράξουμε εάν το υποκείμενο των δεδομένων έχει συναινέσει σε αυτό (βλ. άρθρο 6 παράγραφος 1 1 στοιχείο α), άρθρο 7 GDPR), εάν με τον τρόπο αυτό εκπληρώνουμε συμβατικές ή προσυμβατικές υποχρεώσεις (βλ. άρθρο 6 ( 1) 1 (β) GDPR), εάν με τον τρόπο αυτό εκπληρώνουμε μια νομική υποχρέωση (βλ. άρθρο 6 (1) 1 (γ) GDPR) ή εάν προστατεύουμε τα έννομα συμφέροντά μας (βλ. άρθρο 6 (1) 1 (στ) ) GDPR). Συνάπτουμε μια λεγόμενη συμφωνία επεξεργασίας συμβολαίων με συμβασιούχους μεταποιητές σύμφωνα με το άρθρο. 28 GDPR, σύμφωνα με τον οποίο αναλαμβάνουν επίσης να συμμορφώνονται με την προστασία δεδομένων. Φιλοξενία Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενείται στους διακομιστές του WP Engine. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας που χρησιμοποιούνται από εμάς εξυπηρετούν για την παροχή των ακόλουθων υπηρεσιών: Υπηρεσίες υποδομής και πλατφόρμας, υπολογιστική ικανότητα, χώρο αποθήκευσης και υπηρεσίες βάσης δεδομένων, υπηρεσίες ασφαλείας και υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης που χρησιμοποιούμε για τους σκοπούς της λειτουργίας αυτού του ιστότοπου. Η νομική βάση για τη χρήση των υπηρεσιών φιλοξενίας είναι η προστασία των έννομων συμφερόντων μας στην ανάλυση, τη βελτιστοποίηση και την οικονομική και ασφαλή λειτουργία του ιστότοπού μας (βλ. Άρθρο 6 (1) 1 (στ) GDPR). Για το σκοπό αυτό, ο πάροχος φιλοξενίας μας επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα. Τα δεδομένα αποθηκεύονται για όσο διάστημα υπάρχει σκοπός για αυτό. Στη συνέχεια, τα δεδομένα θα διαγραφούν, εκτός εάν αυτό αντίκειται στις νόμιμες υποχρεώσεις αποθήκευσης. Ενσωμάτωση υπηρεσιών και περιεχομένου τρίτων Μέσα στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε προσφορές περιεχομένου ή υπηρεσιών από τρίτα μέρη με βάση τα έννομα συμφέροντά μας (δηλαδή ενδιαφέρον για την ανάλυση, τη βελτιστοποίηση και την οικονομική λειτουργία του ιστότοπού μας σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 1 στοιχείο στ) GDPR) προσφορά για την ενοποίηση του περιεχομένου και των υπηρεσιών τους, όπως βίντεο ή γραμματοσειρές (εφεξής ομοιόμορφα «περιεχόμενο»). Αυτό προϋποθέτει πάντα ότι οι τρίτοι πάροχοι τέτοιου περιεχομένου γνωρίζουν τη διεύθυνση IP των χρηστών, καθώς χωρίς τη διεύθυνση IP δεν θα μπορούσαν να στείλουν το περιεχόμενο στα προγράμματα περιήγησής τους. Επομένως, απαιτείται η διεύθυνση IP για την εμφάνιση αυτού του περιεχομένου. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να χρησιμοποιούμε μόνο τέτοιο περιεχόμενο του οποίου οι αντίστοιχοι πάροχοι χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP μόνο για την παράδοση του περιεχομένου. Οι τρίτοι πάροχοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις λεγόμενες ετικέτες pixel (αόρατα γραφικά, γνωστά και ως "web beacons") για στατιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ. Ετικέτες Pixel» μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση πληροφοριών όπως η επισκεψιμότητα των επισκεπτών στις σελίδες αυτού του ιστότοπου. Οι ψευδώνυμες πληροφορίες μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε cookies στη συσκευή του χρήστη και μπορεί να περιέχουν τεχνικές πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα, παραπομπές ιστοσελίδων, χρόνο επίσκεψης και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της online προσφοράς μας, καθώς και σύνδεση με τέτοιες πληροφορίες από άλλες πηγές. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες Εάν τα δεδομένα μεταφερθούν από εμάς σε τρίτη χώρα, π.χ. επειδή αναθέτουμε παρόχους υπηρεσιών εκεί, δικαιούμαστε να το πράξουμε εάν το υποκείμενο των δεδομένων έχει δώσει τη συγκατάθεσή του (βλ. άρθρο 6 παράγραφος 1 1 στοιχείο α), άρθ. 7 GDPR), εάν με τον τρόπο αυτό εκπληρώνουμε συμβατικές ή προσυμβατικές υποχρεώσεις (βλ. άρθρο 6 (1) 1 (β) GDPR), εάν εκπληρώσουμε έτσι μια νομική υποχρέωση (βλ. άρθρο 6 (1) 1 (c) GDPR) ή εάν προστατεύουμε τα έννομα συμφέροντά μας (βλ. άρθρο 6 (1) 1 (στ) GDPR). Τρίτη χώρα είναι κάθε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Κατά τη μεταφορά δεδομένων σε τρίτες χώρες, διασφαλίζουμε ότι το άρθρο. 44 κ.ε. GDPR, υφιστάμενες εγγυήσεις ή πορίσματα της ΕΕ σχετικά με επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων στην τρίτη χώρα και τη σύναψη τυχόν απαραίτητων συμφωνιών, π.χ. τυπικές συμβατικές ρήτρες. Κρυπτογραφημένη μετάδοση των δεδομένων σας Όλα τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε στον ιστότοπό μας και μας στέλνετε θα κρυπτογραφούνται στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Επιπλέον, προστατεύουμε τον ιστότοπό μας και τα σχετικά συστήματα πληροφορικής με τεχνικά και οργανωτικά μέτρα έναντι απώλειας, καταστροφής, πρόσβασης, τροποποίησης ή διανομής των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Συλλογή δεδομένων πρόσβασης και αρχείων καταγραφής διακομιστή ιστού Με βάση τα έννομα συμφέροντά μας για την ανάλυση, τη βελτιστοποίηση και την οικονομική λειτουργία του ιστότοπού μας σύμφωνα με το άρθρο. 6 (1) 1 (στ) GDPR, συλλέγουμε τα ακόλουθα δεδομένα σχετικά με κάθε πρόσβαση στον ιστότοπό μας (τα λεγόμενα αρχεία καταγραφής διακομιστή ιστού): – Διεύθυνση IP του χρήστη – Όνομα του ιστότοπου στον οποίο έχει πρόσβαση – Αρχείο, ημερομηνία και ώρα πρόσβαση – Ποσότητα δεδομένων που διαβιβάστηκαν (Body Bytes Sent) – Τύπος και έκδοση προγράμματος περιήγησης – Καλούμενη διεύθυνση URL / υποσελίδα – URL παραπομπής (ιστότοπος που επισκεφτήκατε προηγουμένως) – παράγοντας χρήστη – Λειτουργικό σύστημα του χρήστη Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για στατιστική ανάλυση για σκοπούς λειτουργίας , ασφάλεια και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας. Για λόγους ασφαλείας (π.χ. για τη διαλεύκανση περιπτώσεων απάτης/κατάχρησης), τα δεδομένα τηρούνται στο πλαίσιο νομικών ρυθμίσεων. Εάν απαιτείται μεγαλύτερη αποθήκευση για λόγους αποδεικτικών στοιχείων, τα δεδομένα θα διαγραφούν μόνο μετά την τελική διευκρίνιση του θέματος. Διαγραφή/περιορισμός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών που αναφέρονται εδώ. Πέρα από αυτό, αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας μόνο εάν απαιτείται από τις νομικές υποχρεώσεις διατήρησης (π.χ. 6 χρόνια σύμφωνα με την § 257 (1) HGB και 10 χρόνια σύμφωνα με την § 147 (1) AO για εμπορικές και επαγγελματικές επιστολές, τιμολόγια, προσφορές κ.λπ.). Μετά τη διακοπή του αντίστοιχου σκοπού ή τη λήξη αυτών των περιόδων, τα δεδομένα θα αποκλειστούν ή θα διαγραφούν σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις σύμφωνα με το άρθρο. 17, 18 GDPR. Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης σε πληροφορίες και σε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που αποθηκεύονται από εμάς ανά πάσα στιγμή και δωρεάν (βλ. άρθρο 15 GDPR). Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε ή να συμπληρώσετε τυχόν εσφαλμένα αποθηκευμένα δεδομένα (βλ. άρθρο 16 GDPR). Έχετε επίσης το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των δεδομένων σας (βλ. άρθρο 18 GDPR) και το δικαίωμα να διαγράψετε τα δεδομένα σας (βλ. Άρθρο 17 GDPR). Η διαγραφή των δεδομένων σας δεν είναι δυνατή εάν είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα δεδομένα για σκοπούς επεξεργασίας της σύμβασης ή λόγω άλλων νόμιμων υποχρεώσεων διατήρησης. Αντί να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, θα τα αποκλείσουμε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να απαιτήσετε την επιστροφή των δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα σε εμάς και να τα μεταφέρετε σε άλλη εταιρεία ή να τα μεταφέρετε από εμάς (βλ. άρθρο 20 GDPR). Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη μελλοντική επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν (βλ. άρθρο 21 GDPR). Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη μελλοντική επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν (βλ. άρθρο 7 παρ. 3 GDPR). Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα, επικοινωνήστε με την παραπάνω διεύθυνση για ερωτήσεις προστασίας δεδομένων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων (βλ. άρθρο 77 GDPR).

ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Επιπλέον, τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που επιτρέπουν την αποθήκευση συγκεκριμένων πληροφοριών που σχετίζονται με τη συσκευή στη συσκευή πρόσβασης του χρήστη (PC, smartphone). Χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της φιλικότητας προς το χρήστη ιστοσελίδων (π.χ. αποθήκευση δεδομένων σύνδεσης), για τη συλλογή στατιστικών δεδομένων σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου και για ανάλυση για τη βελτίωση του ιστότοπου. Τα cookies δεν μπορούν να εκτελέσουν προγράμματα ή να μεταφέρουν ιούς στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση όλων ή μόνο ορισμένων cookies προσαρμόζοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στις ρυθμίσεις ασφαλείας ανάλογα. Τα cookies που είναι ήδη αποθηκευμένα μπορούν να διαγραφούν στο πρόγραμμα περιήγησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο, η χρήση του ιστότοπου ενδέχεται να περιοριστεί. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τύπους cookies: – Προσωρινά (προσωρινά) cookies – Μόνιμα (μόνιμα) cookies Τα παροδικά cookies διαγράφονται αυτόματα όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης ή όταν αποσυνδέεστε. Αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα τα cookies περιόδου λειτουργίας. Αυτά αποθηκεύουν ένα λεγόμενο αναγνωριστικό περιόδου σύνδεσης, με το οποίο μπορούν να αντιστοιχιστούν διάφορα αιτήματα από το πρόγραμμα περιήγησής σας στην κοινόχρηστη περίοδο λειτουργίας. Αυτό επιτρέπει στον υπολογιστή σας να αναγνωρίζεται όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Τα μόνιμα cookie διαγράφονται αυτόματα μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο, η οποία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το cookie. Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies στις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος περιήγησής σας ανά πάσα στιγμή. Και οι δύο τύποι cookies μπορεί να προέρχονται από εμάς (τότε "cookies πρώτου μέρους") ή από τρίτα μέρη ("cookies τρίτων"). Απενεργοποίηση / ένσταση κατά των cookies Μπορείτε γενικά να αντιταχθείτε στη χρήση cookies για μέτρηση κοινού και διαφημιστικούς σκοπούς μέσω της σελίδας εξαίρεσης του Network Advertising Initiative (https://optout.networkadvertising.org/) και επιπλέον μέσω του ιστότοπου των ΗΠΑ (https://www.aboutads.info/choices) ή τον ευρωπαϊκό ιστότοπο (https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/). Επιπλέον, η αποθήκευση των cookies μπορεί να αποτραπεί ορίζοντας τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών αυτού του ιστότοπου. Αυτές οι επιλογές ισχύουν για όλα τα cookies που αναφέρονται παρακάτω, τα οποία χρησιμοποιούμε για αυτόν τον ιστότοπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου/ μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, τα δεδομένα που παρέχετε (π.χ. διεύθυνση e-mail, όνομα) θα υποβληθούν σε επεξεργασία από εμάς για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να σας καλέσουμε ή να στείλουμε σας πληροφοριακό υλικό. Δικαιούμαστε να το πράξουμε σύμφωνα με το άρθρο. 6 (1) 1 (β) GDPR. Τα δεδομένα χρήστη μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων («σύστημα CRM») ή σε συγκρίσιμες βάσεις δεδομένων. Διαγράφουμε όλα τα δεδομένα αφού δεν απαιτείται πλέον αποθήκευση ή περιορίζουμε την επεξεργασία εάν υπάρχουν νομικές υποχρεώσεις διατήρησης δεδομένων.

Newsletter

Προσφέρουμε ένα ενημερωτικό δελτίο στην ιστοσελίδα μας, στο οποίο ενημερώνουμε μηνιαία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων. Οι συνδρομητές μπορούν επίσης να ενημερώνονται μέσω e-mail σχετικά με περιστάσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία ή την εγγραφή (π.χ. αλλαγές στην προσφορά του ενημερωτικού δελτίου ή τεχνικούς λόγους). Η διεύθυνση e-mail σας (υποχρεωτικό πεδίο) είναι επαρκής για να εγγραφείτε στο newsletter. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να εισάγετε το όνομά σας για να λαμβάνετε ένα εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο. Για να επαληθεύσουμε ότι μια εγγραφή έχει όντως γίνει από τον κάτοχο της καταχωρημένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιούμε τη διαδικασία "διπλής συμμετοχής". Για το σκοπό αυτό θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail από εμάς μετά την αποστολή της διεύθυνσης e-mail σας, στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο. Μόνο μετά από αυτήν την επιβεβαίωση αποθηκεύεστε στη λίστα διανομής ενημερωτικών δελτίων. Ως απόδειξη για εμάς, καταγράφουμε την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο, την αποστολή του email επιβεβαίωσης και τη λήψη της ζητούμενης επιβεβαίωσης. Ο χρόνος εγγραφής και επιβεβαίωσης και η διεύθυνση IP σας αποθηκεύονται. Οι αλλαγές στα δεδομένα σας που είναι αποθηκευμένα με τον πάροχο υπηρεσιών αποστολής καταγράφονται επίσης. Περαιτέρω δεδομένα δεν συλλέγονται. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων. Τα δεδομένα θα αποθηκευτούν για την περίοδο εγγραφής στο ενημερωτικό μας δελτίο και θα διαγραφούν μετά την κατάργηση της εγγραφής από το ενημερωτικό δελτίο, εκτός εάν οι νομικές υποχρεώσεις διατήρησης απαιτούν μεγαλύτερη αποθήκευση. Επιπλέον, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα για το πολύ τρία χρόνια μετά την κατάργηση της εγγραφής από το ενημερωτικό δελτίο με σκοπό να αποδείξουμε ότι έχουμε δώσει τη συγκατάθεσή μας. Η προηγούμενη διαγραφή είναι δυνατή κατόπιν αιτήματος, με την προϋπόθεση ότι ταυτόχρονα επιβεβαιώνετε την ύπαρξη προηγούμενης συγκατάθεσης. Οι διαδικασίες αυτές καταγράφονται επίσης. Η νομική βάση για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου είναι η συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο. 6 (1) 1 (α), Άρθ. 7 GDPR σε συνδυασμό με την § 107 (2) TKG ή με βάση τη νόμιμη άδεια σύμφωνα με την § 107 (2) και (3) TKG. Η νομική βάση για την καταγραφή των προαναφερθέντων δεδομένων είναι η προστασία των έννομων συμφερόντων μας στην ανάλυση, βελτιστοποίηση και οικονομική λειτουργία του ιστότοπού μας σύμφωνα με το άρθρο. 6 (1) 1 (στ) GDPR. Ανάληψη για εγγραφή στο newsletter Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων και τη χρήση τους για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή για το μέλλον. Σε κάθε ενημερωτικό δελτίο θα βρείτε έναν αντίστοιχο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή απευθείας σε αυτόν τον ιστότοπο ή να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας μέσω της προαναφερθείσας επιλογής επικοινωνίας. Αποστολή μέσω MailMerge365 Το ενημερωτικό δελτίο αποστέλλεται από τον πάροχο υπηρεσιών αλληλογραφίας MailMerge365, μια πλατφόρμα αποστολής ενημερωτικών δελτίων της Εταιρείας Λογισμικού στο Ταλίν της Εσθονίας – Sol Inventum (https://solinventum.com/#privacy) (οι κατασκευαστές του MailMerge365). ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ Όταν χρησιμοποιείτε το MailMerge365, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας, τη διεύθυνση IP, τη ζώνη ώρας και ορισμένα από τα cookies που είναι εγκατεστημένα στη συσκευή σας. Επιπλέον, καθώς περιηγείστε στο MailMerge365, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις μεμονωμένες ιστοσελίδες ή προϊόντα που βλέπετε, ποιοι ιστότοποι ή όροι αναζήτησης σας παρέπεμψαν στους Ιστότοπους και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αλληλεπίδρασης με το MailMerge365. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα ως "Πληροφορίες συσκευής". Συλλέγουμε Πληροφορίες Συσκευής χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες τεχνολογίες:
  • Τα «cookie» είναι αρχεία δεδομένων που τοποθετούνται στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας και συχνά περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookie και τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.allaboutcookies.org.
  • Τα "αρχεία καταγραφής" παρακολουθούν ενέργειες που πραγματοποιούνται στους Ιστότοπους και συλλέγουν δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων της διεύθυνσης IP, του τύπου προγράμματος περιήγησης, του παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου, των σελίδων παραπομπής/εξόδου και των σφραγίδων ημερομηνίας/ώρας.
  • Τα "web beacons", "tags" και "pixels" είναι ηλεκτρονικά αρχεία που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο περιήγησης στους Ιστότοπους.
Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού με το MailMerge365 (χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Microsoft Office365 για έλεγχο ταυτότητας) συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες από εσάς, όπως το όνομά σας, τον οργανισμό, τον τίτλο εργασίας, τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες ως "Πληροφορίες λογαριασμού". Όταν δημιουργείτε και/ή στέλνετε καμπάνιες με το MailMerge365, αποθηκεύουμε τις πληροφορίες της καμπάνιας (τα δεδομένα υπολογιστικού φύλλου), τα περιεχόμενα του email σας (συμπεριλαμβανομένων τυχόν συνημμένων) και πληροφορίες σχετικά με τις συμπεριφορές των παραληπτών (άνοιγμα, κλικ σε συνδέσμους, κατάργηση εγγραφής) για το ποσό των χρόνο που διατίθεται για τη συνδρομή σας. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες ως "Πληροφορίες καμπάνιας". Όταν μιλάμε για "Προσωπικά στοιχεία" σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, μιλάμε από κοινού για Πληροφορίες συσκευής, Πληροφορίες λογαριασμού και Πληροφορίες καμπάνιας. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ; Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες λογαριασμού που συλλέγουμε γενικά για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Όταν συμφωνείτε με τις προτιμήσεις που έχετε μοιραστεί μαζί μας, σας παρέχουμε πληροφορίες ή διαφημίσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες λογαριασμού και τις Πληροφορίες καμπάνιας που συλλέγουμε για να βοηθήσουμε στην παροχή της υπηρεσίας αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ μέρους σας και παροχής της λειτουργικότητας αναφοράς στο προϊόν μας. Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες συσκευής που συλλέγουμε για να μας βοηθήσουν να ελέγξουμε για ενδεχόμενο κίνδυνο και απάτη (ιδίως τη διεύθυνση IP σας) και γενικότερα για να βελτιώσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τους ιστότοπούς μας (για παράδειγμα, δημιουργώντας αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας περιηγούνται και αλληλεπιδρούν με τους ιστότοπους, για τη διαφήμιση (συμπεριλαμβανομένης της επαναστόχευσης) και για την αξιολόγηση της επιτυχίας των καμπανιών μάρκετινγκ και διαφήμισης). ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ σας Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτα μέρη για να μας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως περιγράφεται παραπάνω.
  • Χρησιμοποιούμε το Paddle για να τροφοδοτήσουμε τη διαχείριση συνδρομών και τις πληρωμές μας – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Paddle χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία εδώ: https://paddle.com/privacy-buyers/.
  • Χρησιμοποιούμε επίσης το Google Analytics για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τους Ιστότοπους — μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία εδώ: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Google Analytics εδώ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Χρησιμοποιούμε το Office365 για την αποστολή μηνυμάτων εκ μέρους σας και συνεπώς τη μετάδοση δεδομένων στη Microsoft – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Microsoft χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία εδώ: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement
Τέλος, ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να συμμορφωθούμε με την εφαρμογήcabνόμους και κανονισμούς, για να απαντήσουμε σε κλήτευση, ένταλμα έρευνας ή άλλο νόμιμο αίτημα για πληροφορίες που λαμβάνουμε ή για να προστατεύσουμε με άλλο τρόπο τα δικαιώματά μας. ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας στοιχεία για να σας παρέχουμε στοχευμένες διαφημίσεις ή επικοινωνίες μάρκετινγκ που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της στοχευμένης διαφήμισης, μπορείτε να επισκεφθείτε τη εκπαιδευτική σελίδα του Δικτύου Διαφημιστικής Πρωτοβουλίας ("NAI") στη διεύθυνση https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη στοχευμένη διαφήμιση: Επιπλέον, μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες μεταβαίνοντας στην πύλη εξαίρεσης της Digital Advertising Alliance στη διεύθυνση: https://optout.aboutads.info/. ΜΗ ΧΑΡΑΚΕΙΤΕ Λάβετε υπόψη ότι δεν αλλάζουμε τις πρακτικές συλλογής και χρήσης δεδομένων του ιστότοπού μας όταν βλέπουμε ένα σήμα Do not Track από το πρόγραμμα περιήγησής σας. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ Εάν είστε κάτοικος Ευρώπης, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς και να ζητήσετε τη διόρθωση, την ενημέρωση ή τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων. Εάν θέλετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρακάτω στοιχείων επικοινωνίας. Επιπλέον, εάν είστε κάτοικος Ευρώπης, σημειώνουμε ότι επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας σε προσφορά για να εκπληρώσουμε τις συμβάσεις που ενδέχεται να έχουμε μαζί σας (για παράδειγμα, εάν κάνετε μια προσφορά μέσω των Ιστοσελίδων) ή αλλιώς για να επιδιώξουμε τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα που αναφέρονται παραπάνω. Επιπλέον, σημειώστε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν εκτός Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Όταν υποβάλλετε μια προσφορά μέσω των Ιστότοποι, θα διατηρήσουμε τις Πληροφορίες προσφοράς σας για τα αρχεία μας, εκτός εάν και μέχρι να μας ζητήσετε να διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες. Κατά τη χρήση της υπηρεσίας μας, αποθηκεύουμε δεδομένα καμπάνιας (συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, διευθύνσεων email, περιεχομένων email, δεδομένων παρακολούθησης ανοίγματος και κλικ, καταργήσεων συνδρομητών κ.λπ.) για τη διάρκεια του λογαριασμού σας. Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, τυχόν εξατομικευμένα δεδομένα ή δεδομένα καμπάνιας που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας διαγράφονται. ΑΛΛΑΓΕΣ Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς αυτήν την πολιτική απορρήτου για να αντικατοπτρίζουμε, για παράδειγμα, αλλαγές στις πρακτικές μας ή για άλλους λειτουργικούς, νομικούς ή ρυθμιστικούς λόγους. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, εάν έχετε ερωτήσεις ή εάν θέλετε να κάνετε μια καταγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] ή μέσω ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται εδώ.

Εργαλεία παρακολούθησης

Google Tag Διαχειριστής Ο Διαχειριστής ετικετών Google είναι ένα σύστημα διαχείρισης ετικετών που μας επιτρέπει να ενημερώνουμε γρήγορα και εύκολα τις ετικέτες και τα αποσπάσματα κώδικα στον ιστότοπό μας. Ο Διαχειριστής ετικετών Google είναι μια λύση που επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να διαχειρίζονται ετικέτες ιστότοπου από μία διεπαφή. Το ίδιο το εργαλείο Διαχειριστής ετικετών (που υλοποιεί τις ετικέτες) είναι ένας τομέας χωρίς cookie και δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Το εργαλείο ενεργοποιεί άλλες ετικέτες, οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να συλλέγουν δεδομένα. Ο Διαχειριστής ετικετών Google δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Εάν είναι απενεργοποιημένο σε επίπεδο τομέα ή cookie, θα παραμείνει απενεργοποιημένο για όλες τις ετικέτες παρακολούθησης που εφαρμόζονται με τον Διαχειριστή ετικετών Google. Οι ετικέτες είναι μικρά στοιχεία κώδικα στον ιστότοπό μας που χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και της συμπεριφοράς των επισκεπτών, για τη μέτρηση του αντίκτυπου της διαδικτυακής διαφήμισης και των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, για τη χρήση επαναληπτικού μάρκετινγκ και στόχευσης και για τη δοκιμή και τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας. Όταν ένας χρήστης επισκέπτεται τον ιστότοπό μας, η τρέχουσα διαμόρφωση ετικέτας αποστέλλεται στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη. Περιέχει οδηγίες σχετικά με το ποιες ετικέτες πρέπει να ενεργοποιούνται. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διαχειριστή ετικετών Google εδώ: https://support.google.com/tagmanager/answer/6102821?hl=de&topic=2574304&ctx=topic&visit_id=0-636625104013641252-4131606024&rd=2. Μπορείτε να δείτε την πολιτική απορρήτου της Google στη διεύθυνση: https://policies.google.com/privacy/update?hl=de or https://policies.google.com/privacy?hl=de. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της Google, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://policies.google.com/?hl=de. LinkedIn Analytics Χρησιμοποιούμε το «LinkedIn Analytics» στον ιστότοπό μας, μια υπηρεσία που παρέχεται από τη LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ireland (εφεξής «LinkedIn»). Το LinkedIn Analytics αποθηκεύει και επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών στον ιστότοπό μας. Το LinkedIn Analytics χρησιμοποιεί cookies, δηλαδή μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται τοπικά στην κρυφή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας στην τελική συσκευή σας και τα οποία επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπού μας από εσάς. Για το σκοπό αυτό, η ετικέτα LinkedIn Insight είναι ενσωματωμένη σε αυτόν τον ιστότοπο, η οποία δημιουργεί μια σύνδεση με τον διακομιστή LinkedIn, υπό την προϋπόθεση ότι επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο και είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο LinkedIn ταυτόχρονα. Χρησιμοποιούμε το LinkedIn Analytics για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτιστοποίησης, ιδίως για να αναλύσουμε τη χρήση του ιστότοπού μας και να βελτιώνουμε συνεχώς μεμονωμένες λειτουργίες και προσφορές καθώς και την εμπειρία χρήστη. Αξιολογώντας στατιστικά τη συμπεριφορά των χρηστών, μπορούμε να βελτιώσουμε την προσφορά μας και να την κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα για εσάς ως χρήστη. Αυτό είναι και το έννομο συμφέρον μας για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων από τον τρίτο πάροχο. Η νομική βάση είναι το άρθρο. 6 (1) 1 (στ) GDPR. Μπορείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση cookies διαγράφοντας υπάρχοντα cookies και απενεργοποιώντας την αποθήκευση των cookies στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπού μας στο μέγιστο βαθμό. Μπορείτε επίσης να εμποδίσετε το LinkedIn να συλλέγει τις προαναφερθείσες πληροφορίες ορίζοντας ένα cookie εξαίρεσης σε έναν από τους παρακάτω συνδεδεμένους ιστότοπους: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο LinkedIn, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη συλλογή αυτών των πληροφοριών ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.linkedin.com/psettings/enhanced-advertising. Το LinkedIn είναι πιστοποιημένο βάσει της Συμφωνίας Ασπίδας Απορρήτου και ως εκ τούτου έχει δεσμευτεί να συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία δεδομένων https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active. Περισσότερες πληροφορίες από τον τρίτο πάροχο σχετικά με την προστασία δεδομένων μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο ιστότοπο: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Γραμματοσειρές Ιστού Google

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί βιβλιοθήκες σεναρίων και βιβλιοθήκες γραμματοσειρών με γραμματοσειρές από τον πάροχο Google Ireland, Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland, ("Γραμματοσειρές Google", https://www.google.com/webfonts/) για να εμφανίσετε τα περιεχόμενα του ιστότοπου με γραφικά ελκυστικό τρόπο. Η νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων εντός του πεδίου εφαρμογής αυτής της εφαρμογής είναι η προστασία των έννομων συμφερόντων μας για την ανάλυση, τη βελτιστοποίηση και την οικονομική και ασφαλή λειτουργία του ιστότοπού μας (βλ. Άρθρο 6 (1) 1 (στ) GDPR). Στο πλαίσιο αυτής της εφαρμογής, το πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη που επισκέπτεται τον ιστότοπό μας καλεί αυτόματα τον διακομιστή Google, ο οποίος βρίσκεται συνήθως στις ΗΠΑ. Η Google είναι πιστοποιημένη βάσει της Συμφωνίας Ασπίδας Απορρήτου και ως εκ τούτου έχει δεσμευτεί να συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active). Στη συνέχεια, οι γραμματοσειρές Google μεταφέρονται στη μνήμη (cache) του προγράμματος περιήγησης σε εισαγωγικά για να μπορέσετε να τις χρησιμοποιήσετε για προβολή. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης δεν υποστηρίζει τις γραμματοσειρές Google ή δεν έχει πρόσβαση, το κείμενο στον ιστότοπό μας θα εμφανίζεται με τυπική γραμματοσειρά. Επιπλέον, τα ακόλουθα δεδομένα συλλέγονται και αποθηκεύονται κατά την πρόσβαση στον διακομιστή Google: Όνομα του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται, έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ιστότοπος από τον οποίο ξεκίνησε το αίτημα, λειτουργικό σύστημα του χρήστη, ανάλυση οθόνης του χρήστη, διεύθυνση IP του χρήστη, τις ρυθμίσεις γλώσσας του προγράμματος περιήγησης ή του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Αυτά τα δεδομένα, τα οποία μεταδίδονται στην Google σε σχέση με το αίτημα σελίδας, αποστέλλονται σε τομείς που αφορούν συγκεκριμένους πόρους, όπως fonts.googleapis.com ή fonts.gstatic.com. Δεν αποθηκεύονται cookies στις συσκευές σας. Τα δεδομένα που αποθηκεύονται από την Google δεν σχετίζονται με δεδομένα που ενδέχεται να συλλέγονται ή να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με την παράλληλη χρήση άλλων υπηρεσιών της Google, όπως το Gmail. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε οι γραμματοσειρές να μην φορτώνονται από τους διακομιστές της Google (π.χ. εγκαθιστώντας πρόσθετα όπως το NoScript (www.noscript.net) ή Ghostery για το πρόγραμμα περιήγησης Firefox (https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/ghostery/). Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις διαφημιστικές σας προτιμήσεις για τις εφαρμογές Google εδώ: https://adssettings.google.com/authenticated. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τη βιβλιοθήκη Google Fonts εδώ: https://fonts.google.com/about or https://developers.google.com/fonts/faq#Privacy. Η πολιτική απορρήτου του χειριστή της βιβλιοθήκης Google βρίσκεται εδώ: https://www.google.com/intl/de-DE/privacy/ or https://policies.google.com/privacy/update?hl=de.

Χάρτες Google

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί χάρτες από τους Χάρτες Google του παρόχου Google Ireland, Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland. Η νομική βάση για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας είναι το άρθρο. 6 (1) 1 (β) GDPR., καθώς τα δεδομένα απαιτούνται για την εμφάνιση του υλικού χάρτη που ζητά ο χρήστης και για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων μας στην ανάλυση, βελτιστοποίηση και οικονομική λειτουργία του ιστότοπού μας σύμφωνα με το άρθρο. 6 (1) 1 (στ) GDPR. Κατά τη χρήση των Χαρτών Google, η Google συλλέγει, επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί δεδομένα σχετικά με τη χρήση των λειτουργιών του χάρτη από τους επισκέπτες, ιδίως διευθύνσεις IP και δεδομένα τοποθεσίας. Αυτά τα δεδομένα συνήθως υποβάλλονται σε επεξεργασία σε διακομιστές Google στις ΗΠΑ. Σε αυτήν την επεξεργασία, η συνεργασία μας με την Google βασίζεται σε σύμβαση συνυπευθυνότητας σύμφωνα με το άρθρο. 26 GDPR. Αυτό μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://privacy.google.com/intl/de/businesses/mapscontrollerterms/. Η μετάδοση δεδομένων μπορεί συνήθως να αποτραπεί στις ρυθμίσεις της συσκευής ή του προγράμματος περιήγησής σας. Η Google είναι πιστοποιημένη βάσει της Συμφωνίας Ασπίδας Απορρήτου και ως εκ τούτου έχει δεσμευτεί να συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active). Η πολιτική απορρήτου της Google βρίσκεται εδώ: https://policies.google.com/privacy?hl=de. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαφημιστικές σας προτιμήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες της Google εδώ: https://adssettings.google.com/authenticated.

YouTube

Αυτός ο ιστότοπος ενσωματώνει βίντεο YouTube. Ο χειριστής των αντίστοιχων προσθηκών είναι η Google Ireland, Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland ή YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Η νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων εντός του πεδίου εφαρμογής αυτής της εφαρμογής είναι η προστασία των έννομων συμφερόντων μας στην ανάλυση, τη βελτιστοποίηση και την οικονομική λειτουργία του ιστότοπού μας (βλ. Άρθρο 6 (1) 1 (στ) GDPR). Όταν επισκέπτεστε μια σελίδα με την προσθήκη YouTube, δημιουργείται μια σύνδεση με διακομιστές YouTube. Αυτό λέει στο YouTube ποιες σελίδες επισκέπτεστε. Εάν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο YouTube, το YouTube μπορεί να αποδώσει προσωπικά τη συμπεριφορά σας στο σερφ σε εσάς. Μπορείτε να το αποτρέψετε αν αποσυνδεθείτε πρώτα από τον λογαριασμό σας στο YouTube. Όταν κυκλοφορεί ένα βίντεο YouTube, το YouTube χρησιμοποιεί cookies που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τα cookie για το πρόγραμμα Google Ad, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά τα cookie όταν παρακολουθείτε βίντεο στο YouTube. Το YouTube αποθηκεύει επίσης μη προσωπικές πληροφορίες χρήσης σε άλλα cookie. Εάν θέλετε να το αποτρέψετε, πρέπει να αποκλείσετε την αποθήκευση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Έχετε επίσης την επιλογή να ορίσετε ένα cookie εξαίρεσης: https://adssettings.google.com/authenticated. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου του YouTube, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου στη διεύθυνση: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Σύνδεσμοι κοινωνικών μέσων

Στον ιστότοπό μας έχουμε συνδέσμους σε κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα ακόλουθα σχόλια σχετικά με τις υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να διαβαστούν από αυτή την άποψη. Σύνδεση με το Facebook Διατηρούμε μια εταιρική σελίδα (fanpage) στο Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, για να μπορούμε να επικοινωνούμε με τους πελάτες, τα ενδιαφερόμενα μέρη και τους χρήστες που δραστηριοποιούνται εκεί και να τους ενημερώνουμε σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Από τον ιστότοπό μας μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα μας στο Facebook μέσω ανακατεύθυνσης. Ωστόσο, διευκρινίζεται ότι δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετο κοινωνικής δικτύωσης από το Facebook στον ιστότοπό μας. Κατά συνέπεια, δεν μεταδίδονται δεδομένα χρήστη στους διακομιστές του Facebook κατά την επίσκεψη στον ιστότοπό μας. Μόνο όταν ο χρήστης βρίσκεται στις σελίδες του Facebook μέσω συνδέσμου, τα δεδομένα προωθούνται στους διακομιστές του. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας στο Facebook, ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις και οι οδηγίες επεξεργασίας δεδομένων του Facebook. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην πολιτική απορρήτου μας, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα των χρηστών, με την προϋπόθεση ότι επικοινωνούν μαζί μας μέσα στο Facebook, π.χ. γράφουν άρθρα στη σελίδα μας στο Facebook ή μας στέλνουν μηνύματα εκεί. Το Facebook είναι πιστοποιημένο βάσει της Συμφωνίας Ασπίδας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ως εκ τούτου προσφέρει εγγύηση συμμόρφωσης με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active). Περισσότερες πληροφορίες για την προστασία δεδομένων στο Facebook μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/about/privacy/ Σύνδεση στο Twitter Στην ηλεκτρονική μας προσφορά, οι λειτουργίες και τα περιεχόμενα της υπηρεσίας Twitter, που προσφέρεται από την Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA, μπορούν να ενσωματωθούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, για παράδειγμα, περιεχόμενο όπως εικόνες, βίντεο ή κείμενο και κουμπιά που επιτρέπουν στους χρήστες να εκφράσουν την εύνοιά τους σχετικά με το περιεχόμενο, να το πουν στους συντάκτες του περιεχομένου ή να εγγραφούν στα άρθρα μας. Εάν οι χρήστες είναι μέλη της πλατφόρμας Twitter, το Twitter μπορεί να εκχωρήσει την κλήση των παραπάνω περιεχομένων και λειτουργιών στα προφίλ χρηστών εκεί. Το Twitter είναι πιστοποιημένο βάσει της Συμφωνίας Ασπίδας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ως εκ τούτου προσφέρει εγγύηση συμμόρφωσης με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Πολιτική απορρήτου: https://twitter.com/de/privacy, Αίτηση εξαίρεσης: https://twitter.com/personalization . Σύνδεσμος στο Youtube Στο πλαίσιο της διαδικτυακής προσφοράς μας, οι λειτουργίες και το περιεχόμενο της υπηρεσίας YouTube, που προσφέρεται από την Google Ireland, το Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland, μπορούν να ενσωματωθούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει περιεχόμενο όπως εικόνες, βίντεο ή κείμενο και κουμπιά που επιτρέπουν στους χρήστες να εκφράσουν τα αγαπημένα τους σχετικά με το περιεχόμενο, τους συντάκτες του περιεχομένου ή να εγγραφούν στις συνεισφορές μας. Εάν οι χρήστες είναι μέλη της πλατφόρμας YouTube, το YouTube μπορεί να εκχωρήσει την κλήση των προαναφερθέντων περιεχομένων και λειτουργιών στα προφίλ των χρηστών εκεί. Πολιτική απορρήτου: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.
Σφραγίδα POYNTING DEKRA ISO 9001
Η Εταιρεία μας
Μετάφραση του ιστότοπου
© POYNTING 1997 - 2024 | Σχεδιάστηκε & Αναπτύχθηκε από την POYNTING Antennas (Pty) Ltd
Συγκρίνετε τα προϊόντα