Nowe seminarium internetowe: Łączność morska LTE i 5G – wywoływanie fal na morzu

Dołącz do naszego seminarium internetowego, aby w pełni wykorzystać pokładowe rozwiązania LTE, 5G i Wi-Fi. Przedstawimy przegląd pasm częstotliwości technologii, optymalną separację różnorodności anten i kilka wskazówek dotyczących wdrażania, które poprawią jakość łączności na morzu.

prezenter: Stephen Froneman, dyrektor generalny POYNTING Anteny

Data: wto, 15 września 2020

Sesja 1:

Perth, 13:00 AWST (GMT +8)

Sydney, 15:00 AEST (GMT +10)

Sesja 1: https://attendee.gotowebinar.com/register/1166746073060051981

Sesja 2:

Johannesburg, 15:00 CAT (GMT +2)

Nowy Jork, 09:00 EDT (GMT -4)

Monachium, 15:00 CEST (GMT +2)

Sesja 2: https://attendee.gotowebinar.com/register/130696057416423951

Przyjazne dla wydruku, PDF i e-mail

    Komentarze są zamknięte

    POYNTING DEKRA Pieczęć ISO 9001
    Nasza firma
    Przetłumacz witrynę
    © POYNTING 1997 - 2024 | Zaprojektowane i opracowane przez POYNTING Antennas (Pty) Ltd
    Porównaj produkty