Yeni Web Semineri: Deniz LTE ve 5G Bağlantısı – Denizde Dalgalar Yaratmak

Yerleşik LTE, 5G ve WiFi çözümlerinizden en iyi şekilde yararlanmak için web seminerimize katılın. Denizdeki bağlantı deneyiminizi geliştirmek için teknoloji frekans bantlarına genel bir bakış, optimum anten çeşitliliği ayrımı ve birkaç uygulama ipucu sunacağız.

Sunan: Stephen Froneman, POYNTING Antenleri CEO'su

Tarih: 15 Eylül 2020 Salı

Oturum 1:

Perth, 13:00 AWST (GMT +8)

Sidney, 15:00 AEST (GMT +10)

Oturum 1: https://attendee.gotowebinar.com/register/1166746073060051981

Oturum 2:

Johannesburg, 15:00 CAT (GMT +2)

New York, 09:00 EDT (GMT -4)

Münih, 15:00 CEST (GMT +2)

Oturum 2: https://attendee.gotowebinar.com/register/130696057416423951

Dostu, PDF ve E-postayı Yazdır

    Yorumlar kapalı

    POYNTING DEKRA Mühür ISO 9001
    Şirketimiz
    Siteyi Çevir
    © POYNTING 1997 - 2024 | POYNTING Antennas (Pty) Ltd tarafından Tasarlandı ve Geliştirildi
    Ürünleri Karşılaştır