Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Biz kimiz

Web sitemizin adresi: https://www.POYNTING.tech

Gizlilik Politikası

Firma adı POYNTING Antennas (Pty) Ltd Son değişiklik tarihi Mayıs 2022 Bağlantı www.POYNTING.tech

Giriş

POYNTING Antennas (Pty) Ltd, Web Sitesi kullanıcılarının Kişisel Bilgilerinin gizliliğini korumayı taahhüt eder. Bu politikanın amacı, bu taahhüdü göstermek ve POYNTING Antennas (Pty) Ltd'nin sizden aldığı Kişisel Bilgileri işlediği ilkeler hakkında sizi bilgilendirmektir. Bu Gizlilik Politikası, 4 tarihli 2013 tarihli Kişisel Bilgilerin Korunması Yasası (bundan sonra "POPIA" olarak anılacaktır) ve (AB) 2016/679 sayılı Yönetmelik - işlemeyle ilgili olarak gerçek kişilerin korunması kapsamında yer alan gizlilik hedefleri ve ilkelerine uygundur. kişisel verilerin korunması ve bu verilerin serbest dolaşımı (bundan sonra "Genel Veri Koruma Yönetmeliği" veya "GDPR" olarak anılacaktır). Bu Gizlilik Politikası POYNTING Antennas (Pty) Ltd tarafından herhangi bir zamanda güncellenebilir. En son revizyonun tarihi bu sayfada görünecektir. POYNTING Antennas (Pty) Ltd düzenli aralıklarla başvurmanızı önerir. Bu Gizlilik Politikasının sonundaki kutuyu işaretleyerek POYNTING Antennas (Pty) Ltd'ye Kişisel Bilgilerinizi bu Gizlilik Politikasına göre işleme yetkisi verdiğinizi lütfen unutmayın.

Tanımlar

“Kişisel Bilgi” kimliği belirli veya belirlenebilir canlı, gerçek kişiye ilişkin ve nerede uygulanacağı hakkındaki bilgileri ifade eder.cable, Güney Afrika'da ikamet eden kimliği belirlenebilir, mevcut bir tüzel kişi olup bunlarla sınırlı olmamak üzere aşağıdakileri içerir:
  1. Irk, cinsiyet, cinsiyet, hamilelik, medeni durum, ulusal, etnik veya sosyal köken, renk, cinsel yönelim, yaş, fiziksel veya zihinsel sağlık, refah, engellilik, din, vicdan, inanç, kültür, dil ve kişinin doğumu;
  2. Kişinin eğitimi veya tıbbi, mali, cezai veya istihdam geçmişine ilişkin bilgiler;
  3. Kişiye ait herhangi bir tanımlayıcı sayı, sembol, e-posta adresi, fiziksel adres, telefon numarası, konum bilgisi, çevrimiçi tanımlayıcı veya diğer özel atamalar;
  4. Kişinin biyometrik bilgileri;
  5. Kişinin kişisel görüşleri, görüşleri veya tercihleri;
  6. Kişi tarafından zımni veya açık bir şekilde özel veya gizli nitelikte gönderilen yazışmalar veya orijinal yazışmanın içeriğini ortaya çıkaracak ilave yazışmalar;
  7. Başka bir kişinin o kişi hakkındaki görüş veya düşünceleri; Ve
  8. Kişiyle ilgili diğer kişisel bilgilerle birlikte görünüyorsa veya adın açıklanması kişi hakkında, POYNTING Antennas (Pty) Ltd tarafından herhangi bir taraftan herhangi bir formatta alınan, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, kişi hakkındaki bilgileri ortaya çıkaracaksa kişinin adı: elektronik, kağıt ve sözlü;
“Web sitesi” şu anlama gelir: https://POYNTING.tech.

POYNTING Antennas (Pty) Ltd Kişisel Bilgilerinizi ne zaman toplar?

POYNTING Antennas (Pty) Ltd, aşağıdaki durumlarda Kişisel Bilgileri toplar: • Web sitemizi ziyaret ettiğinizde ve gezindiğinizde; ve • Web Sitemiz aracılığıyla iletişim gönderin veya fiyat teklifi gönderin.

POYNTING Antennas (Pty) Ltd sizin hakkınızda hangi Kişisel Bilgileri topluyor?

POYNTING Antennas (Pty) Ltd, sizi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlayabilecek tüm bilgileri Kişisel Bilgi olarak kabul eder. POYNTING Antennas (Pty) Ltd esas olarak aşağıdaki Kişisel Bilgileri toplayacaktır: • Kimliğiniz hakkında sizin tarafınızdan açıklanan bilgiler, özellikle tam adınız, iletişim numaranız, e-posta adresiniz, ülkeniz ve iliniz; • Tercihleriniz; • IP adresiniz veya cihazınızın Web Sitemizde nasıl gezindiğine ilişkin bilgiler. Yukarıda ayrıntıları verilen bilgiler, çerezler kullanılarak elektronik olarak toplanır veya sizin tarafınızdan gönüllü olarak sağlanır. Çerez kullanımını bağımsız olarak tarayıcınızın ayarları üzerinden belirleyebilirsiniz.

Kişisel Bilgileriniz neden toplanıyor?

Kişisel bilgiler esas olarak aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işlenir: • Web Sitesinin Yönetimi; • İşlenmesi onayınıza tabi olan Müşteri İlişkileri Yönetimi (bültenler, anketler vb.); • İletişime geçilmesini istediğiniz konularla ilgili olarak sizinle iletişime geçmek; • Pazar analizi ve zamanlaması (tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre profil oluşturma, Web Sitesinde gezinirken yapılan analizler, istatistikler, raporlama vb.); • Taleplerinizi yönetmek (şikayetler, Kişisel Bilgilere erişim, düzeltme, itiraz etme ve kaldırma hakkı vb.). POYNTING Antennas (Pty) Ltd, sizden toplanan herhangi bir bilgiyi aşağıdaki hükümlere tabi olarak toplayabilir, muhafaza edebilir, kaydedebilir, derleyebilir, paylaşabilir veya ifşa edebilir: • POYNTING Antennas (Pty) Ltd, Kişisel Bilgileri izniniz olmadan yalnızca gerekli olması halinde ifşa edecektir. kanunun kendisine yüklediği bir yükümlülüğe uymak amacıyla bunu yapmak; • Diğer hiçbir durumda, POYNTING Antennas (Pty) Ltd, siz onay vermedikçe Kişisel Bilgilerinizi ifşa etmeyecektir; • Kişisel Bilgilerinize erişme ve POYNTING Antennas (Pty) Ltd'den toplanan bilgilerin eksik olması veya herhangi bir hata içermesi durumunda düzeltilmesini talep etme hakkına sahipsiniz; ve • POYNTING Antennas (Pty) Ltd, herhangi bir bireyle ilgili olmayan her türlü bilgiyi derleyebilir, kullanabilir ve paylaşabilir. POYNTING Antennas (Pty) Ltd, POYNTING Antennas (Pty) Ltd. tarafından toplanan ve derlenen kişisel olmayan istatistiksel bilgilerin tüm haklarına sahiptir ve bunları saklı tutar.

POYNTING Antennas (Pty) Ltd Kişisel Bilgilerinizi ifşa ediyor mu?

Hakkınızda topladığımız Kişisel Bilgiler POYNTING Antennas (Pty) Ltd'ye yöneliktir ve uzmanlıkları ve güvenilirlikleri nedeniyle seçilen ve bizim adımıza ve bizim yönlendirmemiz doğrultusunda hareket eden üçüncü bir tarafa (örn. diğer ülkelerdeki BT sağlayıcıları ve acenteleri) iletilmelidir. ülkeler). POYNTING Antennas (Pty) Ltd, bu üçüncü taraflara, Kişisel Bilgilerinizi yalnızca bizim adımıza hizmet gerçekleştirmek veya yasal gerekliliklere uymak için gerekli olduğu ölçüde kullanma yetkisi verir ve Kişisel Bilgilerinizin her zaman korunmasını sağlamak için çaba gösteririz. Bu üçüncü taraflar ya Güney Afrika'da bulunacak ya da Güney Afrika dışında bulunmaları durumunda POYNTING Antennas (Pty) Ltd, Kişisel Bilgilerin GDPR ve POPIA kapsamında aynı düzeyde veri korumasına sahip olmasını sağlayacaktır. Böyle bir durumda aşağıdakilerden birini sağlayacağız:
  • Ülkenin yeterli korumayı sağlayan bir kanunu var;
  • POYNTING Antennas (Pty) Ltd ile Kişisel Bilgilerin alıcısı arasında yeterli koruma sağlayan bir anlaşma vardır;
  • Transfere izin veriyorsunuz; veya
  • POYNTING Antennas (Pty) Ltd'nin sizinle POYNTING Antennas (Pty) Ltd. arasındaki sözleşme uyarınca işlem yapabilmesi için devir işlemi gereklidir.
Son olarak, GDPR veya POPIA tarafından gerekli görülmesi halinde veya bir soruşturmanın parçası olarak ve yerel düzenlemelere uygun olarak Kişisel Bilgilerinizi yerel makamlara da iletebiliriz ve POYNTING Antennas (Pty) Ltd sizi bu tür talep veya yasal yükümlülük konusunda bilgilendirmek için çaba gösterecektir.

POYNTING Antennas (Pty) Ltd hakkınızdaki bilgileri nasıl koruyacak?

POYNTING Antennas (Pty) Ltd, Kişisel Bilgilerinizin güvenliğini ve gizliliğini korumak ve özellikle bunların değiştirilmesini, bozulmasını veya değiştirilmesini önlemek için verilerin ve risklerin niteliğine ilişkin uygun teknik ve organizasyonel önlemleri almaya çaba göstermektedir. yetkisiz taraflara iletilir. Bu, Kişisel Bilgilerinizin bir güvenlik duvarı tarafından korunan güvenli bir sunucuda saklanması, hassas bilgilerin Güvenli Yuva Katmanı (SSL) kullanılarak iletilmesi, uygulamalarımızın ve gizlilik politikalarımızın dahili incelemeleri ve bunlara karşı korunmak için fiziksel güvenlik önlemlerinin uygulanması gibi uygulamaları içerebilir. Yetkisiz Erişim.

Reşit olmayanlara ilişkin politika nedir?

POYNTING Antennas (Pty) Ltd, 18 yaşın altındaki kişilerden Kişisel Bilgileri bilerek toplamaz veya işlemez.

POYNTING Antennas (Pty) Ltd'nin çerez politikası nedir?

POYNTING Antennas (Pty) Ltd, Web Sitesinde çerezleri kullanır ve size çerezlerin Web Sitesine erişimini kabul etme veya reddetme seçeneği sunar.

Kişisel Bilgileriniz ne kadar süreyle saklanıyor?

POYNTING Antennas (Pty) Ltd, Kişisel Bilgilerinizi yalnızca toplanma amacını gerçekleştirmek için gereken süre boyunca ve GDPR ve POPIA hükümlerine uygun olarak saklamaya çalışmaktadır. Genel kural olarak: • Verileriniz, tarafınızca aksi belirtilmediği sürece, toplandığı tarihten veya son iletişimden veya ticari ilişkinin sona ermesinden itibaren üç yıl süreyle saklanacaktır. Bu üç yıllık sürenin sonunda bizden iletişim almaya devam etmek isteyip istemediğinizi öğrenmek için sizinle tekrar fiyat teklifi yoluyla iletişime geçebiliriz. Tarafınızca net ve olumlu bir cevap verilmediği takdirde verileriniz GDPR ve POPIA'ya uygun olarak silinecek veya arşivlenecektir; • Bir hakkın veya sözleşmenin ispatı için gerekli olan veya yasal bir yükümlülüğe uygun olarak tutulması gereken veriler, hukuka uygun olarak arşivlenir.

Kişisel Bilgilerinize ilişkin haklarınız nelerdir ve bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz?

Onay vermeniz ve bize e-posta adresinizi vermeniz durumunda, ürünlerimiz ve/veya şirketimizle ilgili konular hakkında makaleler içeren bizden haber bültenleri alabilirsiniz. Aşağıdaki adresten bizimle iletişime geçerek veya e-postalarımızın her birinde bulunan "abonelikten çık" bağlantısını takip ederek e-posta listelerimizden istediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Hakkınızdaki Kişisel Bilgilere erişme, bunları düzeltme, sınırlandırma, itiraz etme ve silme hakkına sahipsiniz. Ayrıca Kişisel Bilgilerinizin işlenmesine ilişkin onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Yapılacak işlemler hakkında en kısa sürede ve her halükarda talebinizden itibaren en geç bir ay içerisinde bilgilendirileceksiniz. Ancak açıkça asılsız veya aşırı taleplere yanıt vermeme hakkımızı saklı tutuyoruz. Kişisel Bilgilerinizin kötüye kullanılması durumunda Bilgi Düzenleyiciye e-posta yoluyla şikayette bulunabilirsiniz: [e-posta korumalı] Güney Afrika'da bulunuyorsanız, Avrupa Birliği'nde bulunuyorsanız Ulusal Veri Koruma Kurumu veya ikamet ettiğiniz ülkedeki eşdeğer makam. Bu Gizlilik Politikasıyla bağlantılı herhangi bir sorunuz veya yorumunuz olması durumunda lütfen POYNTING Antennas (Pty) Ltd ile iletişime geçin.

Terimlerin açıklaması

Kullandığımız terimler Sanatın tanımına karşılık gelir. 4 GDPR (https://gdpr-info.eu/art-4-gdpr/).

Genel bilgi

kontrolör Bu web sitesindeki kişisel verilerin işlenmesinden sorumlu olan kişi: POYNTING Antennas (Pty.) Ltd. Unit 4, N1 Industrial Park, Landmarks Ave 0157, Samrand Güney Afrika Tel: +27 12 657 0050 [e-posta korumalı] www.POYNTING.tech

Veri koruma talepleri

Lütfen kişisel verilerinizin işlenmesi veya aşağıda belirtilen haklarınızın kullanılmasıyla ilgili tüm sorularınızı e-posta, faks veya posta yoluyla aşağıdaki adrese / veri koruma görevlimize iletin: POYNTING Antennas (Pty.) Ltd. Unit 4, N1 Endüstri Parkı, Merkezi Noktalar Ave 0157, Samrand Güney Afrika Tel: +27 12 657 0050 [e-posta korumalı] www.POYNTING.tech

Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin genel bilgiler

İşlenen veri türleri Web sitemizde envanter verilerini (örneğin isimler, adresler), iletişim verilerini (örneğin e-posta adresleri, telefon numaraları, faks numaraları, posta adresi), kullanım verilerini (örneğin ziyaret edilen web siteleri, tıklanan bağlantılar, içeriğe ilgi, erişim süreleri, erişim konumları), içerik verileri (örneğin yorumlar, metin girişleri, fotoğraflar, videolar) ve meta ve iletişim verileri (örneğin cihaz bilgileri, tarayıcı bilgileri, IP adresleri). Veri konularının kategorileri Kişisel verilerin işlenmesinden etkilenen kişilerin tamamı web sitemizin ziyaretçi ve kullanıcılarıdır. İşlemenin amacı Web sitemiz kullanıcılarının kişisel verilerini, sizinle iletişim kurmak ve bilgilendirmek (örn. iletişim ve diğer sorular, haber bültenleri) ve gerektiğinde istatistik yapmak, ölçüm ve analizlere ulaşmak (örn. pazarlama ve analiz ile) amacıyla topluyor ve işliyoruz. Araçlar), böylece içerik ve işlevleri daha iyi tasarlayıp optimize edebilir, web sitesini teknik olarak yönetebilir ve optimize edebilir ve güvenlik açıklarını kapatabiliriz. Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin yasal dayanaklar Kişisel verileri yalnızca yasal bir temele dayanarak bunu yapmaya hakkımız varsa işleriz. Aşağıda bu yasal dayanakları tek tek isimlendireceğiz. Aksi takdirde, ilgili kişinin rızasını vermesi durumunda (bkz. Madde 6 (1) 1 (a), Madde 7 GDPR), sözleşmeye bağlı veya sözleşme öncesi yükümlülükleri yerine getirmemiz gerekiyorsa, kişisel verileri her zaman işleme hakkına sahibiz. yükümlülükler (bkz. Madde 6 Paragraf 1 S.1 lit. b GDPR), yasal yükümlülükleri yerine getirmemiz gerektiğinde (bkz. Madde 6 (1) 1 (c) GDPR) veya meşru çıkarlarımızı koruduğumuzda (bkz. Madde 6 () 1) 1 (f) GDPR). Kişisel verilerin alıcısı Bazen kişisel verileri, birlikte çalıştığımız sözleşmeli işleyicilere veya diğer üçüncü taraflara (örn. barındırma acenteleri vb.) aktarırız. Veri sahibinin buna rıza göstermesi durumunda (bkz. Madde 6 (1) 1 (a), Madde 7 GDPR), eğer sözleşmeden doğan veya sözleşme öncesi yükümlülükleri yerine getiriyorsak (bkz. Madde 6 () bunu yapma hakkına sahibiz. 1) 1 (b) GDPR), eğer yasal bir yükümlülüğü yerine getiriyorsak (bkz. Madde 6 (1) 1 (c) GDPR) veya meşru çıkarlarımızı koruyorsak (bkz. Madde 6 (1) 1 (f) ) GDPR). Madde uyarınca sözleşme işleyicileri ile sözde bir sözleşme işleme sözleşmesi imzalıyoruz. 28 GDPR'ye göre veri korumasına da uymayı taahhüt ediyorlar. hosting Bu web sitesi WP Engine sunucularında barındırılmaktadır. Tarafımızca kullanılan barındırma hizmetleri aşağıdaki hizmetleri sağlamaya hizmet etmektedir: Bu web sitesini işletmek amacıyla kullandığımız altyapı ve platform hizmetleri, bilgi işlem kapasitesi, depolama alanı ve veritabanı hizmetleri, güvenlik hizmetleri ve teknik bakım hizmetleri. Barındırma hizmetlerinin kullanımının yasal dayanağı, web sitemizin analizi, optimizasyonu ve ekonomik ve güvenli işletimindeki meşru çıkarlarımızın korunmasıdır (bkz. Madde 6 (1) 1 (f) GDPR). Bu amaçla barındırma sağlayıcımız kişisel verileri işler. Veriler, bunun için bir amaç olduğu sürece saklanır. Daha sonra veriler, yasal saklama yükümlülüklerine aykırı olmadığı sürece silinecektir. Üçüncü taraf hizmetlerinin ve içeriğinin entegrasyonu Web sitemizde, meşru çıkarlarımıza (yani web sitemizin Madde 6 (1) 1 (f) GDPR uyarınca analizi, optimizasyonu ve ekonomik işleyişine olan ilgimiz) dayanarak üçüncü tarafların içerik veya hizmet tekliflerini kullanırız. videolar veya yazı tipleri gibi içerik ve hizmetleri entegre etmek için teklif (bundan sonra tek tip olarak "içerik" olarak anılacaktır). Bu her zaman bu tür içeriğin üçüncü taraf sağlayıcılarının, kullanıcıların IP adresinden haberdar olduklarını varsayar; çünkü IP adresi olmadan içeriği tarayıcılarına gönderemezler. Bu nedenle bu içeriğin görüntülenmesi için IP adresi gereklidir. Yalnızca ilgili sağlayıcıların IP adresini yalnızca içeriği sunmak için kullandığı içerikleri kullanmak için her türlü çabayı gösteriyoruz. Üçüncü taraf sağlayıcılar ayrıca istatistik veya pazarlama amaçları doğrultusunda piksel etiketlerini ("web işaretçileri" olarak da bilinen görünmez grafikler) kullanabilir. Piksel etiketleri” bu web sitesinin sayfalarındaki ziyaretçi trafiği gibi bilgileri değerlendirmek için kullanılabilir. Takma adlı bilgiler aynı zamanda kullanıcının cihazındaki çerezlerde de saklanabilir ve tarayıcı ve işletim sistemi hakkında teknik bilgiler, yönlendiren web sayfaları, ziyaret zamanı ve çevrimiçi teklifimizin kullanımına ilişkin diğer ayrıntıların yanı sıra bu tür bilgilerle bağlantılı olabilir. diğer kaynaklardan. Kişisel verilerin üçüncü ülkelerde işlenmesi Veriler bizden üçüncü bir ülkeye aktarılırsa, örneğin orada hizmet sağlayıcıları görevlendirdiğimiz için, veri sahibinin rızasını vermesi durumunda bunu yapma hakkına sahibiz (bkz. Madde 6 (1) 1 (a), Madde 7). 6 GDPR), eğer sözleşmeden doğan veya sözleşme öncesi yükümlülükleri yerine getirirsek (bkz. Madde 1 (1) 6 (b) GDPR), eğer yasal bir yükümlülüğü yerine getirirsek (bkz. Madde 1 (1) 6 (c) GDPR) veya meşru çıkarlarımızı korursak (bkz. Madde 1 (1) 44 (f) GDPR). Üçüncü ülke, Avrupa Birliği (AB) veya Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) dışındaki herhangi bir ülkedir. Verileri üçüncü ülkelere aktarırken, Art. XNUMX ve devamı. GDPR, üçüncü ülkede yeterli düzeyde veri korumasına ilişkin AB'nin mevcut garantileri veya bulguları ve standart sözleşme maddeleri gibi gerekli anlaşmaların imzalanması. Verilerinizin şifreli iletimi Web sitemize girdiğiniz ve bize gönderdiğiniz tüm kişisel veriler, web sitemizde en son teknoloji kullanılarak şifrelenecektir. Ayrıca web sitemizi ve ilgili BT sistemlerimizi, kişisel verilerinizin yetkisiz kişilerce kaybolmasına, imha edilmesine, erişilmesine, değiştirilmesine veya dağıtılmasına karşı teknik ve organizasyonel önlemlerle güvence altına alıyoruz. Erişim verilerinin ve web sunucusu günlük dosyalarının toplanması Madde uyarınca web sitemizin analizi, optimizasyonu ve ekonomik işleyişine ilişkin meşru menfaatlerimiz temelinde. Madde 6 (1) 1 (f) GDPR uyarınca, web sitemize her erişim hakkında aşağıdaki verileri topluyoruz (web sunucusu günlük dosyaları olarak da bilinir): – Kullanıcının IP adresi – Erişilen web sitesinin adı – Dosya, tarih ve saat erişim – Aktarılan veri miktarı (Gönderilen Gövde Baytı) – Tarayıcı türü ve sürümü – Aranan URL / alt sayfa – Yönlendiren URL (daha önce ziyaret edilen web sitesi) – kullanıcı aracısı – Kullanıcının işletim sistemi Veriler, operasyon amacıyla istatistiksel analiz için kullanılır Web sitesinin güvenliği ve optimizasyonu. Güvenlik nedeniyle (örn. dolandırıcılık/istismar durumlarının aydınlatılması amacıyla) veriler yasal düzenlemeler çerçevesinde tutulmaktadır. Kanıt amacıyla daha uzun süre saklanması gerekiyorsa veriler ancak konu nihai olarak açıklığa kavuşturulduktan sonra silinecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesinin silinmesi/kısıtlanması Kişisel verilerinizi yalnızca burada belirtilen amaçlara ulaşmak için gerekli olduğu sürece saklıyoruz. Bunun ötesinde, verilerinizi yalnızca yasal saklama yükümlülükleri gerektirdiğinde saklıyoruz (örneğin ticari ve iş mektupları, faturalar, teklifler vb. için HGB § 6 (257) uyarınca 1 yıl ve § 10 (147) AO uyarınca 1 yıl). İlgili amacın sona ermesinden veya bu sürelerin sona ermesinden sonra veriler, Madde 17 uyarınca yasal hükümler uyarınca bloke edilecek veya silinecektir. 18, XNUMX GDPR. Veri sahibi olarak haklarınız Tarafımızca saklanan bilgilere ve kişisel verilerinizin bir kopyasına istediğiniz zaman ve ücretsiz olarak erişme hakkına sahipsiniz (bkz. Madde 15 GDPR). Yanlış saklanan verileri düzeltme veya tamamlama hakkına sahipsiniz (bkz. Madde 16 GDPR). Ayrıca verilerinizin işlenmesini kısıtlama hakkına da sahipsiniz (bkz. Madde 18 GDPR) ve verilerinizin silinmesini sağlama hakkına da sahipsiniz (bkz. Madde 17 GDPR). Sözleşmenin işlenmesi amacıyla veya diğer yasal saklama yükümlülükleri nedeniyle verileri saklamaya devam etmek zorunda kalmamız durumunda verilerinizin silinmesi mümkün değildir. Verilerinizi silmek yerine engelleyeceğiz. Ayrıca bizde saklanan verilerinizin iadesini talep etme ve bunları başka bir şirkete aktarma veya tarafımıza aktartırma hakkına da sahipsiniz (bkz. GDPR Madde 20). Ayrıca sizinle ilgili verilerin gelecekte işlenmesine itiraz etme hakkına da sahipsiniz (bkz. Madde 21 GDPR). Ayrıca sizinle ilgili verilerin gelecekte işlenmesine itiraz etme hakkına da sahipsiniz (bkz. GDPR Madde 7 paragraf 3). Yukarıdaki hakları kullanmak amacıyla lütfen veri koruma soruları için yukarıdaki adresle iletişime geçin. Ayrıca, yetkili veri koruma denetleme makamına da şikayette bulunabilirsiniz (bkz. Madde 77 GDPR).

Cookies

Ayrıca, web sitemizi kullandığınızda bilgisayarınıza çerezler kaydedilir. Çerezler, cihaza ilişkin spesifik bilgilerin kullanıcının erişim cihazında (PC, akıllı telefon) saklanmasını sağlayan küçük metin dosyalarıdır. Web sitelerinin kullanıcı dostu olmasını geliştirmek (örn. oturum açma verilerinin saklanması), web sitesi kullanımına ilişkin istatistiksel veriler toplamak ve web sitesini iyileştirmeye yönelik analizler yapmak için kullanılırlar. Çerezler, programları çalıştıramaz veya bilgisayarınıza virüs aktaramaz. Tarayıcınızın güvenlik ayarlarından uygun şekilde ayarlayarak çerezlerin tamamının veya yalnızca belirli bir kısmının kaydedilmesini engelleyebilirsiniz. Halihazırda saklanan çerezler tarayıcıda silinebilir. Ancak bu durumlarda web sitesinin kullanımı kısıtlanabilir. Bu web sitesi aşağıdaki çerez türlerini kullanır: – Geçici (geçici) çerezler – Kalıcı (kalıcı) çerezler Geçici çerezler, tarayıcıyı kapattığınızda veya oturumu kapattığınızda otomatik olarak silinir. Buna özellikle oturum çerezleri dahildir. Bunlar, tarayıcınızdan gelen çeşitli isteklerin paylaşılan oturuma atanabileceği oturum kimliği adı verilen bir kimliği saklar. Bu, web sitemize döndüğünüzde bilgisayarınızın tanınmasını sağlar. Kalıcı çerezler, çerezlere göre değişiklik gösterebilecek belirli bir süre sonunda otomatik olarak silinir. Çerezleri tarayıcınızın güvenlik ayarlarından istediğiniz zaman silebilirsiniz. Her iki çerez türü de bizden (daha sonra "birinci taraf çerezleri") veya üçüncü taraflardan ("üçüncü taraf çerezleri") gelebilir. Çerezlere karşı devre dışı bırakma / itiraz Hedef kitle ölçümü ve reklam amaçlı çerezlerin kullanımına genel olarak Ağ Reklamcılığı Girişiminin devre dışı bırakma sayfası aracılığıyla itiraz edebilirsiniz (https://optout.networkadvertising.org/) ve ayrıca ABD web sitesi aracılığıyla (https://www.aboutads.info/choices) veya Avrupa web sitesi (https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/). Ayrıca tarayıcınızın güvenlik ayarlarını yaparak çerezlerin saklanmasını engelleyebilirsiniz. Ancak bu web sitesinin tüm işlevlerini kullanmak mümkün olmayabilir. Bu seçenekler, bu web sitesi için kullandığımız, aşağıda belirtilen tüm çerezler için geçerlidir.

İletişim formu

Bizimle e-posta, telefon veya posta yoluyla/iletişim formumuz aracılığıyla iletişime geçtiğinizde, sağladığınız veriler (örn. e-posta adresi, isim), sorularınızı yanıtlamak, sizi geri aramak veya göndermek için teklif olarak tarafımızdan işlenecektir. bilgi materyali. Madde uyarınca bunu yapmaya hakkımız vardır. 6 (1) 1 (b) GDPR. Kullanıcı verileri ayrıca bir müşteri ilişkileri yönetim sisteminde (“CRM sistemi”) veya benzer veritabanlarında da saklanabilir. Depolamaya artık gerek kalmadığında tüm verileri sileriz veya verilerin saklanmasına ilişkin yasal yükümlülükler varsa işlemeyi kısıtlarız.

Bülten

Web sitemizde, ürünler ve hizmetlerimiz hakkında aylık olarak bilgi verdiğimiz bir bülten sunuyoruz. Haber bültenini göndermek için yalnızca bu amaç için kullanılan kişisel verileri topluyor ve işleriz. Bültenimize abone olarak veri işlemeyi kabul etmiş olursunuz. Aboneler ayrıca hizmet veya kayıtla ilgili durumlar (örneğin haber bülteni teklifindeki değişiklikler veya teknik nedenler) hakkında e-posta yoluyla bilgilendirilebilir. E-posta adresiniz (zorunlu alan) bültene abone olmanız için yeterlidir. İsteğe bağlı olarak kişiselleştirilmiş bir bülten almak için adınızı da girebilirsiniz. Kayıtlı e-posta adresinin sahibi tarafından gerçekten bir kayıt yapıldığını doğrulamak için “çift katılım” prosedürünü kullanıyoruz. Bu amaçla, e-posta adresinizi gönderdikten sonra bizden bir onay e-postası alacaksınız; bu e-postada, bir bağlantıya tıklayarak bültene kaydınızı onaylamanız gerekir. Ancak bu onaydan sonra bülten dağıtım listesine kaydedilirsiniz. Bizim için kanıt olarak, haber bültenine kaydolmanızı, onay e-postasının gönderilmesini ve talep edilen onayın alınmasını kaydediyoruz. Kayıt ve onay zamanı ile IP adresiniz saklanır. Gönderim servis sağlayıcısında saklanan verilerinizde yapılan değişiklikler de günlüğe kaydedilir. Daha fazla veri toplanmaz. Toplanan tüm veriler yalnızca haber bülteni gönderimi için işlenir. Veriler, haber bültenimize abonelik süresi boyunca saklanacak ve yasal saklama yükümlülükleri daha uzun süre saklanmayı gerektirmediği sürece, haber bülteni aboneliğinden çıkıldıktan sonra silinecektir. Ayrıca, onay verdiğimizi kanıtlamak amacıyla, bülten aboneliğinden çıktıktan sonra verileri en fazla üç yıl süreyle saklayabiliriz. Aynı zamanda daha önceki bir iznin varlığını da teyit etmeniz koşuluyla, talep üzerine önceden silme mümkündür. Bu işlemler de kayıt altına alınır. Bülten göndermenin yasal dayanağı, Art. 6 (1) 1 (a), Mad. 7 GDPR, § 107 (2) TKG ile birlikte veya § 107 (2) ve (3) TKG uyarınca yasal izin temelinde. Yukarıda belirtilen verilerin kaydedilmesinin yasal dayanağı, web sitemizin Art. 6 (1) 1 (f) GDPR. Haber bülteni aboneliğinden çekilme Kişisel verilerinizin saklanmasına ve haber bülteninin gönderilmesi amacıyla kullanılmasına ilişkin onayınızı gelecekte istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Her haber bülteninde ilgili bir abonelikten çıkma bağlantısı bulacaksınız. Ayrıca istediğiniz zaman doğrudan bu web sitesi üzerinden aboneliğinizi iptal edebilir veya yukarıda belirtilen iletişim seçeneğini kullanarak isteğinizi bize bildirebilirsiniz. MailMerge365 ile gönderim Haber bülteni, Tallinn, Estonya – Sol Inventum'daki Yazılım Şirketi'nin haber bülteni posta platformu olan posta hizmeti sağlayıcısı MailMerge365 tarafından gönderilir (https://solinventum.com/#privacy) (MailMerge365'in yapımcıları). E-POSTA AKTİVİTELERİ MailMerge365'i kullanırken, web tarayıcınız, IP adresiniz, saat diliminiz ve cihazınıza yüklenen bazı çerezler hakkındaki bilgiler de dahil olmak üzere cihazınız hakkındaki belirli bilgileri otomatik olarak toplarız. Ayrıca, MailMerge365'e göz attığınızda, görüntülediğiniz bireysel web sayfaları veya ürünler, sizi Sitelere yönlendiren web siteleri veya arama terimleri ve MailMerge365 ile nasıl etkileşimde bulunduğunuz hakkında bilgiler toplarız. Otomatik olarak toplanan bu bilgilere “Cihaz Bilgileri” adını veriyoruz. Cihaz Bilgilerini aşağıdaki teknolojileri kullanarak topluyoruz:
  • "Çerezler", cihazınıza veya bilgisayarınıza yerleştirilen ve genellikle anonim benzersiz bir tanımlayıcı içeren veri dosyalarıdır. Çerezler ve çerezlerin nasıl devre dışı bırakılacağı hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: https://www.allaboutcookies.org.
  • “Günlük dosyaları” Sitelerde meydana gelen eylemleri izler ve IP adresiniz, tarayıcı türünüz, İnternet servis sağlayıcınız, yönlendiren/çıkış sayfalarınız ve tarih/saat damgalarınız dahil olmak üzere verileri toplar.
  • “Web işaretçileri”, “etiketler” ve “pikseller”, Sitelere nasıl göz attığınıza ilişkin bilgileri kaydetmek için kullanılan elektronik dosyalardır.
MailMerge365 ile bir hesap oluşturduğunuzda (kimlik doğrulamak için Microsoft Office365 hesabınızı kullanarak), adınız, kuruluşunuz, iş unvanınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız dahil olmak üzere sizden belirli bilgileri toplarız. Bu bilgilere “Hesap Bilgileri” diyoruz. MailMerge365 ile kampanya oluşturduğunuzda ve/veya gönderdiğinizde, kampanya bilgilerini (e-tablo verileri), e-postanızın içeriğini (ekler dahil) ve alıcı davranışlarına ilişkin bilgileri (açma, bağlantılara tıklama, abonelikten çıkma) belirtilen miktar kadar saklarız. aboneliğinize ayrılan süre. Bu bilgilere “Kampanya Bilgileri” adını veriyoruz. Bu Gizlilik Politikasında “Kişisel Bilgiler”den bahsettiğimizde Cihaz Bilgileri, Hesap Bilgileri ve Kampanya Bilgilerinden birlikte bahsediyoruz. Topladığımız Hesap Bilgilerini genel olarak deneyiminizi kişiselleştirmek ve sizinle iletişim kurmak için kullanırız. Bizimle paylaştığınız tercihler doğrultusunda size ürünlerimiz veya hizmetlerimizle ilgili bilgi veya reklam sağlamak. Topladığımız Hesap Bilgilerini ve Kampanya Bilgilerini, sizin adınıza e-posta gönderme hizmetinin sağlanmasına ve ürünümüzde raporlama işlevinin sağlanmasına yardımcı olmak için kullanırız. Topladığımız Cihaz Bilgilerini potansiyel risk ve sahtekarlığa karşı (özellikle IP adresiniz) taramamıza yardımcı olması ve daha genel olarak Sitelerimizi iyileştirmek ve optimize etmek (örneğin, müşterilerimizin nasıl göz attıkları ve sitelerle nasıl etkileşime geçtikleri hakkında analizler üreterek) için kullanırız. Reklam vermek (yeniden hedefleme dahil) ve pazarlama ve reklam kampanyalarımızın başarısını değerlendirmek için Siteler. KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIYOR Kişisel Bilgilerinizi yukarıda açıklandığı şekilde kullanmamıza yardımcı olmak için Kişisel Bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşıyoruz.
  • Abonelik yönetimimizi ve ödemelerimizi güçlendirmek için Paddle'ı kullanıyoruz; Paddle'ın Kişisel Bilgilerinizi nasıl kullandığı hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://paddle.com/privacy-buyers/.
  • Ayrıca müşterilerimizin Siteleri nasıl kullandığını anlamamıza yardımcı olması için Google Analytics'i de kullanıyoruz; Google'ın Kişisel Bilgilerinizi nasıl kullandığı hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Google Analytics’i buradan da devre dışı bırakabilirsiniz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Sizin adınıza posta göndermek ve dolayısıyla Microsoft'a veri aktarmak için Office365'i kullanıyoruz; Microsoft'un Kişisel Bilgilerinizi nasıl kullandığı hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement
Son olarak, Kişisel Bilgilerinizi uygulamaya uymak için de paylaşabiliriz.cabBir mahkeme celbine, arama emrine veya aldığımız bilgilere ilişkin diğer yasal taleplere yanıt vermek veya haklarımızı başka bir şekilde korumak için yasa ve yönetmeliklere uymak. DAVRANIŞ REKLAM Yukarıda açıklandığı gibi, Kişisel Bilgilerinizi, ilginizi çekebileceğine inandığımız hedefli reklamlar veya pazarlama iletişimleri sağlamak için kullanırız. Hedefli reklamcılığın nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi için, Ağ Reklamcılığı Girişimi'nin ("NAI") eğitim sayfasını şu adresten ziyaret edebilirsiniz: https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work. Hedefli reklamcılığı şu şekilde devre dışı bırakabilirsiniz: Ek olarak, Digital Advertising Alliance'ın aşağıdaki adresten vazgeçme portalını ziyaret ederek bu hizmetlerden bazılarını devre dışı bırakabilirsiniz: https://optout.aboutads.info/. PARÇA YAPMAYIN Tarayıcınızdan bir Do Not Track sinyali gördüğümüzde, Sitemizin veri toplama ve kullanım uygulamalarını değiştirmediğimizi lütfen unutmayın. Avrupa'da ikamet ediyorsanız, hakkınızda tuttuğumuz kişisel bilgilere erişme ve kişisel bilgilerinizin düzeltilmesini, güncellenmesini veya silinmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hakkınızı kullanmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizimle iletişime geçin. Ayrıca, Avrupa'da ikamet ediyorsanız, sizinle yapabileceğimiz sözleşmeleri yerine getirmek (örneğin, Siteler aracılığıyla fiyat teklifi vermeniz durumunda) veya başka bir şekilde yukarıda listelenen meşru ticari çıkarlarımızı sürdürmek amacıyla bilgilerinizi teklif halinde işlediğimizi not ederiz. Ayrıca bilgilerinizin Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri de dahil olmak üzere Avrupa dışına aktarılacağını lütfen unutmayın. KREDI KARTI BİLGİLERİNİ HİÇ BİR CALIŞAN GÖREMEMEKTEDİR. Siteler aracılığıyla bir fiyat teklifi verdiğinizde, siz bizden bu bilgiyi silmemizi talep etmediğiniz sürece, fiyat teklifi bilgilerinizi kayıtlarımızda tutacağız. Hizmetimizi kullanırken, hesabınızın kullanım süresi boyunca kampanya verilerini (e-posta adresleri, e-posta içerikleri, açma ve tıklama izleme verileri, abonelikten çıkanlar vb. dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) saklarız. Hesabınızı sildiğinizde, hesabınızla ilişkili tüm kişisel veriler veya kampanya verileri de silinir. DEĞİŞİKLİKLER Bu gizlilik politikasını zaman zaman uygulamalarımızdaki değişiklikleri yansıtmak amacıyla veya diğer operasyonel, yasal veya düzenleyici nedenlerle güncelleyebiliriz. İLETİŞİM Gizlilik uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgi için, sorularınız varsa veya şikayet etmek isterseniz lütfen adresinden e-posta ile bize ulaşın. [e-posta korumalı] veya burada verilen ayrıntıları kullanarak posta yoluyla.

İzleme araçları

Google Etiket Yöneticisi Google Etiket Yöneticisi, web sitemizdeki etiketleri ve kod parçacıklarını hızlı ve kolay bir şekilde güncellememize olanak tanıyan bir etiket yönetim sistemidir. Google Etiket Yöneticisi, pazarlamacıların web sitesi etiketlerini tek bir arayüzden yönetmesine olanak tanıyan bir çözümdür. Etiket Yöneticisi aracının kendisi (etiketleri uygulayan) çerez içermeyen bir alandır ve herhangi bir kişisel bilgi toplamaz. Araç, diğer etiketleri tetikler ve bunlar da veri toplayabilir. Google Etiket Yöneticisi bu verilere erişmez. Alan adı veya çerez düzeyinde devre dışı bırakılırsa, Google Etiket Yöneticisi ile uygulanan tüm izleme etiketleri için devre dışı kalacaktır. Etiketler, diğer şeylerin yanı sıra trafiği ve ziyaretçi davranışını ölçmek, çevrimiçi reklamcılığın ve sosyal kanalların etkisini ölçmek, yeniden pazarlama ve hedeflemeyi kullanmak ve web sitemizi test etmek ve optimize etmek için kullanılan, web sitemizdeki küçük kod öğeleridir. Bir kullanıcı web sitemizi ziyaret ettiğinde mevcut etiket yapılandırması kullanıcının tarayıcısına gönderilir. Hangi etiketlerin tetiklenmesi gerektiğine ilişkin talimatlar içerir. Google Etiket Yöneticisi hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://support.google.com/tagmanager/answer/6102821?hl=de&topic=2574304&ctx=topic&visit_id=0-636625104013641252-4131606024&rd=2. Google'ın gizlilik politikasını şu adreste görebilirsiniz: https://policies.google.com/privacy/update?hl=de or https://policies.google.com/privacy?hl=de. Google'ın gizlilik politikası ve kullanım şartları hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://policies.google.com/?hl=de. LinkedIn Analytics Web sitemizde, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, İrlanda adresinde bulunan LinkedIn Ireland Unlimited Company (bundan böyle "LinkedIn" olarak anılacaktır) tarafından sağlanan bir hizmet olan "LinkedIn Analytics"i kullanıyoruz. LinkedIn Analytics, web sitemizdeki kullanıcı davranışınıza ilişkin bilgileri saklar ve işler. LinkedIn Analytics, son cihazınızdaki web tarayıcınızın önbelleğinde yerel olarak saklanan ve web sitemizi kullanımınızın analizine olanak tanıyan çerezleri, yani küçük metin dosyalarını kullanır. Bu amaçla, bu web sitesini ziyaret etmeniz ve aynı anda LinkedIn hesabınızda oturum açmanız koşuluyla, LinkedIn sunucusuyla bağlantı kuran LinkedIn Insight etiketi bu web sitesine yerleştirilmektedir. LinkedIn Analytics'i pazarlama ve optimizasyon amacıyla, özellikle web sitemizin kullanımını analiz etmek ve bireysel işlevlerin ve tekliflerin yanı sıra kullanıcı deneyimini sürekli olarak geliştirmek için kullanıyoruz. Kullanıcı davranışını istatistiksel olarak değerlendirerek teklifimizi iyileştirebilir ve kullanıcı olarak sizin için daha ilgi çekici hale getirebiliriz. Bu aynı zamanda yukarıdaki verilerin üçüncü taraf sağlayıcı tarafından işlenmesine ilişkin meşru menfaatimizdir. Yasal dayanak Sanat'tır. 6 (1) 1 (f) GDPR. Web tarayıcınızın ayarlarında mevcut çerezleri silerek ve çerezlerin saklanmasını devre dışı bırakarak çerezlerin kurulumunu engelleyebilirsiniz. Bu durumda web sitemizin tüm fonksiyonlarını tam anlamıyla kullanamayacağınızı belirtmek isteriz. Aşağıdaki bağlantılı web sitelerinden birinde bir devre dışı bırakma çerezi ayarlayarak LinkedIn'in yukarıda belirtilen bilgileri toplamasını da engelleyebilirsiniz: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls. LinkedIn'de oturum açtıysanız, istediğiniz zaman şu bağlantıyı izleyerek bu bilgilerin toplanmasından vazgeçebilirsiniz: https://www.linkedin.com/psettings/enhanced-advertising. LinkedIn, Gizlilik Kalkanı Anlaşması kapsamında sertifikalıdır ve bu nedenle Avrupa veri koruma yasasına uymayı taahhüt etmiştir https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active. Üçüncü taraf sağlayıcının veri korumasına ilişkin daha fazla bilgiyi aşağıdaki web sitesinde bulabilirsiniz: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Google Web Yazı Tipleri

Bu web sitesi, Google Ireland, Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda (“Google Fonts”, https://www.google.com/webfonts/) web sitesinin içeriğini grafiksel olarak çekici bir şekilde görüntülemek. Bu başvuru kapsamında veri işlemenin yasal dayanağı, web sitemizin analizi, optimizasyonu ve ekonomik ve güvenli işletimi konusundaki meşru menfaatlerimizin korunmasıdır (bkz. Madde 6 (1) 1 (f) GDPR). Bu uygulama çerçevesinde web sitemizi ziyaret eden kullanıcının tarayıcısı, genellikle ABD'de bulunan Google sunucusunu otomatik olarak çağırır. Google, Gizlilik Kalkanı Anlaşması kapsamında sertifikalıdır ve bu nedenle Avrupa veri koruma yasasına uymayı taahhüt etmiştir (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active). Daha sonra Google yazı tipleri, görüntülenmek üzere kullanılabilmesi için tarayıcının belleğine (önbelleğine) aktarılır. Tarayıcı Google Fonts'u veya erişimi desteklemiyorsa web sitemizdeki metin standart bir yazı tipinde görüntülenecektir. Ayrıca Google sunucusuna erişildiğinde aşağıdaki veriler toplanır ve saklanır: Kullanılan tarayıcının adı, tarayıcının sürümü, isteğin başlatıldığı web sitesi, kullanıcının işletim sistemi, kullanıcının ekran çözünürlüğü, IP adresi kullanıcıya ait, tarayıcının dil ayarları veya kullanıcı tarafından kullanılan işletim sistemi. Sayfa isteğiyle bağlantılı olarak Google'a iletilen bu veriler, fonts.googleapis.com veya fonts.gstatic.com gibi kaynağa özel alan adlarına gönderilir. Cihazlarınızda hiçbir çerez saklanmaz. Google tarafından saklanan veriler, Gmail gibi diğer Google hizmetlerinin paralel kullanımıyla bağlantılı olarak toplanabilecek veya kullanılabilecek verilerle ilişkili değildir. Tarayıcınızı yazı tiplerinin Google sunucularından yüklenmeyeceği şekilde ayarlayabilirsiniz (örn. NoScript ( gibi eklentiler yükleyerek)www.noscript.net) veya Firefox tarayıcısı için Ghostery (https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/ghostery/). Ayrıca Google uygulamalarına ilişkin reklamcılık tercihlerinizi buradan da ayarlayabilirsiniz: https://adssettings.google.com/authenticated. Google Fonts kitaplığı hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://fonts.google.com/about or https://developers.google.com/fonts/faq#Privacy. Kütüphane operatörü Google'ın gizlilik politikasını burada bulabilirsiniz: https://www.google.com/intl/de-DE/privacy/ or https://policies.google.com/privacy/update?hl=de.

Google Haritalar

Bu web sitesi, Google Ireland, Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda sağlayıcısının Google Haritalarından haritalar kullanır. Bu hizmetin kullanımının yasal dayanağı Sanat'tır. Veriler, kullanıcı tarafından talep edilen harita materyalini görüntülemek ve web sitemizin Madde 6 (1) 1 (b) uyarınca analizi, optimizasyonu ve ekonomik işleyişine ilişkin meşru menfaatlerimizi korumak için gerekli olduğundan, GDPR 6 (1) 1 (b). 26 (XNUMX) XNUMX (f) GDPR. Google Haritalar'ı kullanırken Google, özellikle IP adresleri ve konum verileri olmak üzere ziyaretçilerin harita işlevlerinin kullanımına ilişkin verileri toplar, işler ve kullanır. Bu veriler genellikle ABD'deki Google sunucularında işlenir. Bu işlemede Google ile olan işbirliğimiz, Sanat uyarınca ortak sorumluluk sözleşmesine dayanmaktadır. XNUMX GDPR. Bunu burada bulabilirsiniz: https://privacy.google.com/intl/de/businesses/mapscontrollerterms/. Veri aktarımı genellikle cihazınızın veya tarayıcınızın ayarlarından engellenebilir. Google, Gizlilik Kalkanı Anlaşması kapsamında sertifikalıdır ve bu nedenle Avrupa veri koruma yasasına uymayı taahhüt etmiştir (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active). Google gizlilik politikasını burada bulabilirsiniz: https://policies.google.com/privacy?hl=de. Google'ın hizmetlerine ilişkin reklam tercihlerinizi buradan ayarlayabilirsiniz: https://adssettings.google.com/authenticated.

YouTube

Bu web sitesi YouTube videolarını yerleştirmektedir. İlgili eklentilerin operatörü Google Ireland, Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda veya YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ABD'dir. Bu başvuru kapsamında veri işlemenin yasal dayanağı, web sitemizin analizi, optimizasyonu ve ekonomik işleyişindeki meşru çıkarlarımızın korunmasıdır (bkz. Madde 6 (1) 1 (f) GDPR). YouTube eklentisinin bulunduğu bir sayfayı ziyaret ettiğinizde YouTube sunucularıyla bağlantı kurulur. Bu, YouTube'a hangi sayfaları ziyaret ettiğinizi bildirir. YouTube hesabınızda oturum açtıysanız YouTube, gezinme davranışınızı kişisel olarak sizinle ilişkilendirebilir. Öncelikle YouTube hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz. Bir YouTube videosu başlatıldığında YouTube, kullanıcı davranışı hakkında bilgi toplayan çerezler kullanır. Google Reklam programı için çerezleri devre dışı bıraktıysanız YouTube videolarını izlerken bu çerezler konusunda endişelenmenize gerek kalmayacaktır. YouTube ayrıca kişisel olmayan kullanım bilgilerini diğer çerezlerde de saklar. Bunu önlemek istiyorsanız tarayıcınızda çerezlerin saklanmasını engellemelisiniz. Ayrıca bir devre dışı bırakma çerezi ayarlama seçeneğiniz de vardır: https://adssettings.google.com/authenticated. YouTube'un gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Gizlilik Politikasına bakın: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Sosyal medya bağlantıları

Web sitemizde sosyal medya kanallarına bağlantı veriyoruz. Sosyal medya hizmetlerine ilişkin aşağıdaki yorumları bu açıdan okumak gerekir. Facebook'a bağlanma Müşteriler, ilgili taraflar ve burada aktif olan kullanıcılar ile iletişim kurabilmek ve onları bilgilendirebilmek için Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ABD adresinde bir şirket sayfası (hayran sayfası) bulunduruyoruz. Hizmetlerimiz hakkında. Web sitemizden yönlendirme yoluyla Facebook sayfamıza ulaşabilirsiniz. Ancak web sitemizde Facebook'a ait bir sosyal eklenti kullanmadığımızı açıkça belirtmek isteriz. Buna göre, web sitemizi ziyaret ettiğinizde Facebook sunucularına hiçbir kullanıcı verisi aktarılmaz. Yalnızca kullanıcı bir bağlantı aracılığıyla Facebook sayfalarında olduğunda veriler sunucularına iletilecektir. Facebook'ta sitemizi ziyaret ettiğinizde Facebook'un hüküm ve koşulları ile veri işleme kuralları geçerlidir. Gizlilik politikamızda aksi belirtilmediği sürece, kullanıcıların verilerini, bizimle Facebook üzerinden iletişim kurmaları, örneğin Facebook sayfamıza makale yazmaları veya bize oradan mesaj göndermeleri koşuluyla işleriz. Facebook, Gizlilik Kalkanı Anlaşması kapsamında sertifikalıdır ve bu nedenle Avrupa veri koruma yasasına uyma garantisi sunmaktadır (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active). Facebook'ta veri korumasına ilişkin daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://www.facebook.com/about/privacy/ Twitter bağlantısı Çevrimiçi teklifimize, 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ABD adresinde bulunan Twitter Inc. tarafından sunulan Twitter hizmetinin işlevleri ve içerikleri entegre edilebilir. Bu, örneğin kullanıcıların içerikle ilgili iyiliklerini ifade etmelerine, içeriğin yazarlarına bilgi vermelerine veya makalelerimize abone olmalarına olanak tanıyan görseller, videolar veya metinler ve düğmeler gibi içerikleri içerebilir. Kullanıcıların Twitter platformuna üye olması durumunda, Twitter yukarıda belirtilen içerik ve işlevlerin çağrısını buradaki kullanıcı profillerine atayabilir. Twitter, Gizlilik Kalkanı Anlaşması kapsamında sertifikalıdır ve bu nedenle Avrupa veri koruma yasasına uyma garantisi sunar (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Gizlilik Politikası: https://twitter.com/de/privacy, Devre dışı bırak: https://twitter.com/personalization . Youtube'a bağlantı Google Ireland, Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda tarafından sunulan YouTube hizmetinin çevrimiçi teklif işlevleri ve içerikleri entegre edilebilir. Bu, kullanıcıların içerikle ilgili favorilerini, içeriğin yazarlarını ifade etmelerine veya katkılarımıza abone olmalarına olanak tanıyan görseller, videolar veya metinler ve düğmeler gibi içerikleri içerebilir. Kullanıcıların YouTube platformuna üye olması durumunda, YouTube yukarıda belirtilen içerik ve işlevlerin çağrısını buradaki kullanıcıların profillerine atayabilir. Gizlilik Politikası: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.
POYNTING DEKRA Mühür ISO 9001
Şirketimiz
Siteyi Çevir
© POYNTING 1997 - 2024 | POYNTING Antennas (Pty) Ltd tarafından Tasarlandı ve Geliştirildi
Ürünleri Karşılaştır